Πήγαν... ποδαράτο στο "Καμπ Νόου"

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πήγαν... περπατώντας από το πανάκριβο ξενοδοχείο τους στο "Καμπ Νόου" και έκαναν τις τελευταίες... βόλτες πριν από την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (VIDEOS).

Πήγαν... ποδαράτο στο "Καμπ Νόου"

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δίνουν μία δύσκολη "μάχη" στις 21:45 κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο από πολλές απόψεις. Τόσο αγωνιστικά όσο και συναισθηματικά, μιας και ο Βάσκος τεχνικός έχει... μακρά ιστορία με τον Ολυμπιακό.

Το πρωί της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων" πήγαν περπατώντας από το ξενοδοχείο τους στο "Καμπ Νόου" και αυτό γιατί η απόσταση των δυο είναι μόλις ενάμισι χιλιόμετρο!

Φυσικά το ξενοδοχείο (Fairmont Rey Juan Carlos I) που μένει η αποστολή του Ολυμπιακού είναι πέντε αστέρων και το φθηνότερο δωμάτιο ξεκινάει από τα 133 ευρώ ανά άτομο την ημέρα και... ανεβαίνει κατακόρυφα αναλόγως τις... ανέσεις.

Ο Ρομαό πάντως ανέβασε δυο βίντεο από τον λογαριασμό του στο Instagram. Το πρώτο με το... περπάτημα μέχρι το στάδιο και το δεύτερο από την... βόλτα στον αγωνιστικό χώρο πριν την κρίσιμη αναμέτρηση.



News 24/7

24MEDIA NETWORK