"Ανακοινώνεται αύριο ο Χάσι στον Ολυμπιακό"

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν δημοσιογράφοι από το Κόσοβο και την Αλβανία, ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος το Σάββατο στο Κάρντιφ παρακολούθησε δίπλα στον νέο "ερυθρόλευκο" αθλητικό διευθυντή Ουσίγιος τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και μάλιστα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τη Δευτέρα (5/6)! Η ενημέρωση που έδωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ και το...βιογραφικό του Κοσοβάρου κόουτς

Anderlecht's coach Besnik Hasi addresses journalists during a press conference one day ahead of the Champions League group D soccer match between Borussia Dortmund and Anderlecht in Dortmund, Germany, Monday, Dec. 8, 2014.(AP Photo/Frank Augstein))
Anderlecht's coach Besnik Hasi addresses journalists during a press conference one day ahead of the Champions League group D soccer match between Borussia Dortmund and Anderlecht in Dortmund, Germany, Monday, Dec. 8, 2014.(AP Photo/Frank Augstein)) AP

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση από πλευράς Ολυμπιακού του νέου του προπονητή ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες. Πιθανότατα ακόμη και σήμερα οι οπαδοί των "ερυθρόλευκων" θα μάθουν ποιος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης, που έπρεπε να φτάσει ο Ιούνιος για να πάρει το χρίσμα. Ισχυρότατο φαβορί, το οποίο αυτή την φορά πολύ δύσκολα θα διαψευστεί, ο Μπέσνικ Χάσι!

Την είδηση... τιτίβισαν πρώτοι οι συμπατριώτες του 45χρονου πρώην κόουτς της Αντερλεχτ, που μετά την απόλυσή του από την πρωταθλήτρια Πολωνίας Λέγκια, στις 18 του περασμένου Σεπτεμβρίου (είχε προσληφθεί 4 Ιουνίου του 2016 και πρόλαβε να την κοουτσάρει σε 18 ματς, με απολογισμό μόλις 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες με 20-27 γκολ), βρισκόταν στο... ταμείο ανεργίας.

Βέβαια στην Λέγκια ο Χάσι είχε να επιδείξει την πρόκρισή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αφού διαδοχικά απέκλεισε στους προκριματικούς γύρους τις Ζρίσνκι Μοστάρ, Ντάνταλκ και την σλοβάκικη Τρέντσιν. Κάτι που θα μετρήσει καταλυτικά στην τελική επιλογή του από τον Ολυμπιακό (όπως άλλωστε διέρρεε χθες βράδυ από τον Πειραιά).

Δημοσιογράφοι, λοιπόν, από το Κόσοβο και την Αλβανία, με τουιτ εμφάνιζαν τον Χάσι "κλεισμένο" από τους "ερυθρόλευκους" και όπως ανέφεραν αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα την Δευτέρα (5/6).

Για να ακολουθήσει αργά το βράδυ η ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας εν μέρει τα παραπάνω. Πως η υπόθεσή του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και ότι το Σάββατο στο Κάρντιφ παρακολούθησε μαζί με τον Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος, δηλαδή τον νέο αθλητικό διευθυντής του Ολυμπιακού, το μεγάλο τελικό Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια ο εν δυνάμει νέος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας στο Κάρντιφ και στο περιθώριο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε επαφές και με τους Μαρινάκη, Βρέντζο, Καρεμπέ...

Στο δια ταύτα: σύμφωνα με τη διαρροή από τον Ολυμπιακό ο Μπέσνικ Χάσι είναι πολύ κοντά στο να καθίσει στον "ερυθρόλευκο" πάγκο. Κάτι βέβαια που είχε ακουστεί και για τους Γκαρντ, Μαρτίνς αλλά μάλλον η τρίτη φορά θα είναι και η... τυχερή τους. Άλλωστε πλέον δεν υπάρχουν και τα χρονικά περιθώρια, με την Δευτέρα να δίνεται απο την προηγούμενη εβδομάδα ως η καταληκτική μέρα για να τελειώσει αυτό το σήριαλ.

Ο Χάσι δεν είναι... άγνωστος στους "ερυθρόλευκους", αφού ως προπονητής της Αντερλεχτ είχε αποκλείσει την σεζόν 2015-16 τον Ολυμπιακό, στους 32 του Europa League, με δύο νίκες (1-0 στις Βρυξέλλες και 2-1 στην παράταση στο "Καραϊσκάκης"). Για την ιστορία ο 45χρονος Κοσοβάρος κόουτς έχει καθίσει στην καριέρα του μόνο σε δυο πάγκους πρώτων ομάδων, της Αντερλεχτ και της Λέγκια!

AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK