Απαντά στον Μιλίτο ο Καμπιάσο

Την Δευτέρα (7/11) αναμένεται να απαντήσει ο Εστέμπαν Καμπιάσο στην πρόταση που του έχει κάνει ο Ντιέγκο Μιλίτο ώστε να παρευρευθεί στο φιλικό για το "αντίο" του από τη δράση. Κι αυτό γιατί περίμενε πρώτα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το αποτέλεσμα αυτού.

Απαντά στον Μιλίτο ο Καμπιάσο

Ο Ντιέγκο Μιλίτο ήρθε στην Αθήνα, βρέθηκε με τον Εστέμπαν Καμπιάσο και σύμφωνα με πληροφορίες τον κάλεσε να δώσει το "παρών" στο αποχαιρετιστήριο ματς του, στις 11 Νοέμβρη.

Ο άσος του Ολυμπιακού ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμη και δεσμεύθηκε να το κάνει σήμερα. Ο "Κούτσου" δεν έχει υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό - υπάρχει διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων - και πλέον εξαρτάται από την ομάδα του Πειραιά αν θα του δώσει σχετική άδεια για να βρεθεί στην πατρίδα του.

Πάντως και ο ίδιος ο Αργεντινός δεν ήθελε να απαντήσει πριν το ντέρμπι. Κι αυτό γιατί ήθελε να δει πως θα πάει το ματς και το αποτέλεσμά του και μετά να αποφασίσει.
Άλλωστε, Μιλίτο και Καμπιάσο είναι αδερφικοί φίλοι από την εποχή που μοιραζόταν τα ίδια αποδυτήρια στην Ίντερ. Από την Αργεντινή εκτιμούν ότι ο μέσος του Ολυμπιακού θα πει το "ναι".

Μάλιστα, προσκεκλημένοι είναι μεταξύ άλλων οι Ζοζέ Μουρίνιο, Πάμπλο Αϊμάρ, Αντρές Ντ' Αλεσάντρο, Λεονάρντο Πόνσιο, Ουάλτερ Σαμουέλ, Ρομπέρτο Αγιάλα, Νικολάς Μουρδίσο και ο αδερφός του, Γκάμπι Μιλίτο.

B. T.

News 24/7

24MEDIA NETWORK