Απίστευτο: έκαναν τον Λισγάρα παίκτη του Ολυμπιακού!

Το απίστευτα σκληρό μαρκάρισμα του Χρήστου Λισγάρα πάνω στον Σεμπά έκανε το γύρο του κόσμου όμως στη γειτονική Ιταλία έκαναν ρεπορτάζ στο... πόδι. Διαβάστε αναλυτικά.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Το πρωτάθλημα της Super League δεν συγκαταλέγεται δυστυχώς μεταξύ των προηγμένων της Ευρώπης και όταν κάποιες φορές εφημερίδες ή ιστοσελίδες του εξωτερικού στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα ποδοσφαιρικά πεπραγμένα στη χώρα μας είναι συνήθως είτε για σοβαρά επεισόδια είτε για κάποιο απρόοπτο σε κάποιο παιχνίδι.

Αυτό ακριβώς έγινε και με την περίπτωση του βάναυσου μαρκαρίσματος του Χρήστου Λισγάρα που θα μπορούσε κάλλιστα να σταματήσει την καριέρα του Σεμπτά, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική, με τους Ιταλούς να αναπαράγουν το γεγονός αλλά να βάζουν ταυτόχρονα και ένα... αυτογκόλ όσον αφορά στην ενημέρωση προς το κοινό τους. Και αυτό γιατί άλλαξαν -άθελά τους- ομάδες στον "θύτη" και στο "θύμα" του συγκεκριμένου επεισοδίου.

Απίστευτο: έκαναν τον Λισγάρα παίκτη του Ολυμπιακού!

"Εγκληματικό τάκλιν στην ελληνική Super League", είναι ο τίτλος που προλογίζει το video, με την ιταλική ιστοσελίδα να αναφέρει: "Θα μπορούσε να τελειώσει πολύ άσχημα για τον Σεμπά, παίκτη της Ξάνθης, μετά το παράλογο μαρκάρισμα του Χρήστου Λισγάρα του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος".

Το να γνώριζαν οι Ιταλοί πως ο Λισγάρας είχε περάσει μικρός από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και για αυτό το λόγο να μπερδεύτηκαν, το αποκλείουμε...

Β.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εγκληματικό τάκλιν του Λισγάρα και δυο κόκκινες!
Με τι τιμωρία κινδυνεύουν Λισγάρας και Σεμπά
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σεμπά
Πήγε να ζητήσει συγνώμη ο Λισγάρας, αλλά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK