ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Γαλατά θέλει αυτόν που κανείς δεν... θέλει στον Ολυμπιακό!

Κάποτε τα έσκασε στον Ολυμπιακό για να κάνει δικό της το μεγάλο αστέρι της ομάδας Αλμπέρτο Ριέρα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία η Γαλατά επιστρέφει για να ψωνίσει παίκτη των "ερυθρολεύκων". Η επιλογή, ωστόσο, προκαλεί μάλλον έκπληξη...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Γαλατά θέλει αυτόν που κανείς δεν... θέλει στον Ολυμπιακό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κάποτε τα έσκασε στον Ολυμπιακό για να κάνει δικό της το τότε μεγάλο αστέρι της ομάδας Αλμπέρτο Ριέρα. Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα στην Τουρκία η Γαλατά επιστρέφει για να ψωνίσει παίκτη των "ερυθρολεύκων". Η επιλογή, ωστόσο, προκαλεί μάλλον έκπληξη...

Ο τουρκικός σύλλογος που σε διοικητικό επίπεδο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, αντιμετωπίζει προβλήματα στο κέντρο της άμυνάς της και τσεκάρει παίκτη του Ολυμπιακού για να το λύσει.

Ο εκλεκτός της Γαλατά, λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της «fotomac» είναι ο παίκτης που οι περισσότεροι δεν θέλουν να βλέπουν στον Πειραιά! Ναι, σωστά καταλάβατε, οι "γείτονες" ενδιαφέρονται, σύμφωνα με το δημοσίευμα για τον Μανουέλ Ντα Κόστα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, βέβαια, ο διεθνής με το Μαρόκο κεντρικός αμυντικός έχει παρελθόν στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Πριν έρθει στον Πειραιά, είχε αγωνιστεί -με επιτυχία- στη Σίβασπορ. Σε 49 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μάλιστα, είχε πετύχει και 8 γκολ!

Το σχετικό ρεπορτάζ, αναφέρει πως η Γαλατά ψάχνει στόπερ λόγω των τραυματισμών και των προβλημάτων γενικότερα, που αντιμετωπίζει στο κέντρο άμυνας. Γράφτηκε πως έχει ξεχωρίσει τον Ντα Κόστα, αλλά και τον Ντουγκλάο (σ.σ. παλιός παίκτης της Καβάλας που τώρα παίζει στην Τουρκία με τη φανέλα της Ακχισάρ)!

Το δημοσίευμα καταλήγει χαρακτηρίζοντας τον 30χρονο άσο του Ολυμπιακού ως "ελκυστική επιλογή για την ενίσχυση του ρόστερ της Γαλατασαράι". Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό αν γίνει πρόταση, οι "ερυθρόλευκοι" θα τον στείλουν με... κορδέλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ποιος φίλος του Μαρινάκη μπαίνει στην ΠΑΕ

News 24/7

24MEDIA NETWORK