Από παίκτης του Λεμονή, τώρα βοηθός του!

Μετά τη συνεργασία τους στον Ολυμπιακό στις αρχές του αιώνα, Τάκης Λαμονής και Χρήστος Κόντης ξανασμίγουν, με τον δεύτερο να έχει αυτή τη φορά το ρόλο του βοηθού προπονητή...

°Ä¸ª-꼦 aris-olympiakos
°Ä¸ª-꼦 aris-olympiakos EUROKINISSI

Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή κάνει κύκλους και αυτό είναι κατάλληλος για να το προσυπογράψει ο Τάκης Λεμονής, με τον 57χρονο Έλληνα τεχνικό να είναι επίσημα εδώ και λίγη ώρα ο διάδοχος του Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο του Ολυμπιακού και ενώ δεν έχουν συμπληρωθεί καν πέντε μήνες από τότε που αποχώρησε από το πόστο αυτό για να έρθει στη θέση του ο Κοσσοβάρος.

Πέρα πάντως από το γεγονός της τρίτης επιστροφής του Λεμονή στο Ρέντη, εξίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως θα έχει για άμεσο συνεργάτη του στην άκρη του πάγκου ένα γνώριμο πρόσωπό του, με το οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στους Πειραιώτες.

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) ΕUROKINISSI

Αυτός είναι ο Χρήστος Κόντης, με τον 42χρονο παλαίμαχο άσο να έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα για μία διετία και να έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (2000-01, 2001-02), διάστημα στο οποίο ήταν προπονητής του Ολυμπιακού ο Τάκης Λεμονής!

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της 16χρονης ποδοσφαιρικής του διαδρομής ο Κόντης φόρεσε τη φανέλα πέντε συνολικά ομάδων: του Εθνικού, του Πανιωνίου (δύο θητείες), του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK