Αρκαδική "συμμαχία" πίσω από το νέο χορηγό του Ολυμπιακού

Ποδοσφαιρική... προέκταση έχει η σύναψη συνεργασίας των Πειραιωτών με εταιρία προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας για την επόμενη τριετία. Σε ποιους ανήκει και ποια η σχέση τους με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ολυμπιακός EUROKINISSI

Η σύναψη χορηγικής σύμβασης μεταξύ της εταιρίας VOLTON και της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως αυτή ανακοινώθηκε την Πέμπτη με ορίζοντα τριετίας, κρύβει μια... αρκαδική σύμπραξη! Μια σύμπραξη που έρχεται να ενώσει το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ.

Πώς συνδέονται όλα αυτά έχει έντονο ενδιαφέρον.

Διότι αν ψάξει κανείς για τους βασικούς μετόχους της VOLTON, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην ελληνική αγορά, θα διαπιστώσει πως πρόκειται δύο εξ αυτών είναι ποδοσφαιροπαράγοντες με άκρως επιτυχημένη πορεία, ως τώρα, στο χώρο.

Προφανώς κάνοντας λόγο για αρκαδική σύμπραξη, εύκολα γίνεται κατανοητό σε ποιο ακριβώς δίδυμο αναφερόμαστε. Αν όχι, μάθετε πως ο Δημήτρης Μπάκος και ο Γιάννης Καϋμενάκης είναι αυτοί που, μαζί με άλλους επιχειρηματίες, "τρέχουν" το εν λόγω ενεργειακό πρότζεκτ.

Το ότι η VOLTON πήρε την απόφαση να συνεργαστεί με την ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ήταν τυχαία. Εκτός της διαφήμισης που θ' αποκομίσει η εταιρία ανοίγοντας κι άλλο το πελατολόγιό της λόγω των προνομίων που θα παράσχει σε φιλάθλους του Ολυμπιακού, μάθαμε ότι οι δύο ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης διατηρούν ;άριστες σχέσεις (σε όλα τα επίπεδα) με τους επίσης Αρκάδες (από το χωριό Μάραθα η καταγωγή τους) αδερφούς Αγγελόπουλους. Θυμηθείτε μονάχα το όνομα της ναυτιλιακής. Εκεί που γίνονται όλα τα deals που αφορούν το ερυθρόλευκο τμήμα...

Αφήστε που στους ισχυρούς άνδρες του Αστέρα αρέσει και το μπάσκετ (υπήρξαν και χορηγοί του Αρκαδικού)...

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK