Αυτά ζήτησε από τους παίκτες ο Λεμονής

Διαβάστε τι είπε ο Τάκης Λεμονής στους παίκτες του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια που απομένουν και τι απαίτησε από όλους. "Ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από την ομάδα", είπε από την πλευρά του ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
lemonis EUROKINISSI SPORTS

Νέα εποχή στον Ολυμπιακό εδώ και αρκετές ώρες με τον Τάκη Λεμονή να επιστρέφει στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας με σκοπό να κολυμπήσει στα βαθιά.

Βέβαια, ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει όσο κανένας τι σημαίνει πίεση και πρωταθλητισμός, οπότε στα πρώτα λόγια τους στους ποδοσφαιριστές, ξεκαθάρισε πως περιμένει να δει δίψα για επιτυχίες.

“Ευχαριστώ τον κ. Σάββα για τα καλά του λόγια. Το αν είμαι ένας καλός προπονητής όπως σας είπε, θα εξαρτηθεί από τη δική σας δουλειά. Εκείνο που θέλω να πετύχω είναι να σας κάνω να έρχεστε στην προπόνηση και να το γουστάρετε! Να περιμένετε με ανυπομονησία τα παιχνίδια. Αν νικήσουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, όσα κι αν είναι και φτάσουμε στην κατάκτηση του νταμπλ, κάτι θα έχω κάνει κι εγώ", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αν παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, πετύχουμε όσα κυνηγάμε και κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο, η επιτυχία θα είναι δική σας. Είχα την τύχη να πανηγυρίσω τίτλους με αυτή την ομάδα ως παίκτης και ως προπονητής, αλλά νιώθω ακόμη πεινασμένος και διψασμένος. Το ίδιο θέλω να νιώσετε κι εσείς".

Νωρίτερα το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης που αποθέωσε τον Τάκη Λεμονή:

"Είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό. Έχει συνδυάσει το όνομά του με τεράστιες επιτυχίες της ομάδας και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή".

Τέλος, στους παίκτες μίλησε ο Γιάννης Βρέντζος: “Να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για λάθη. Κοιτάμε μπροστά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε δίπλα σας κι εμείς και ο κόσμος”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK