Αυτός ο "ερυθρόλευκος" θύμισε Τουρέ στον Σάββα Θεοδωρίδη

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για το διπλό πρωτιάς του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα, στάθηκε στο διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης και εκθείασε την εμφάνιση παίκτη των πρωταθλητών Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας τον... Τουρέ!

Αυτός ο "ερυθρόλευκος" θύμισε Τουρέ στον Σάββα Θεοδωρίδη
toure olympiakos EUROKINISSI

Σε πελάγη ευτυχίας βρισκόταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, μετά το διπλό του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα με 3-1. Μπορεί οι "κόκκινοι" να βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, όμως οι αλλαγές του Τάκη Λεμονή έφεραν την ανατροπή.

Δυο ποδοσφαιριστές, ωστόσο, κέρδισαν τον έμπειρο παράγοντα με τον ένα μάλιστα να του θυμίζει τον... Τουρέ!

"Αναδείχθηκε ένας ακόμα παίκτης σήμερα, ο Τζούρτζεβιτς, που ήταν καταπληκτικός, αυτό το παιδί δέχτηκε πολλές κλωτσιές, θα βάλει κι άλλα γκολ, θα με θυμηθείτε τι παίκτης είναι", είπε αρχικά για τον Σέρβο στην NOVA και συνέχισε:

"Ο Σισέ σε μια στιγμή που θύμισε τον Τουρέ, όλα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά, τα γκολ ήταν πανέμορφα και τα γκολ ήταν ποίημα. Φεύγουμε με μία πολύ δύσκολη νίκη".

Όσον αφορά τη διαιτησία, είπε:

"Οι διαιτητές ήταν άψογοι, τα ψευτολάθη δεν τα συζητώ, οι επόπτες ήταν άψογοι όπως και ο τέταρτος. Με τέτοιους διαιτητές θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν στα παιχνίδια της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να παίζουν συνέχεια ο Μάνταλος, ο Σιδηρόπουλος και ο Καλογερόπουλος.

Είναι ντροπή αυτό το πράγμα. Πρέπει να βάλουν νέα παιδιά, ο σημερινός διαιτητής δεν είναι διεθνής. Και οι επτά διεθνείς πρέπει να φύγουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK