Δεν θα αφήσει να πέσει τίποτα κάτω στο γραφείο του Βασιλειάδη ο Ολυμπιακός

O Oλυμπιακός προσέρχεται στη συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη αποφασισμένος να υπερασπιστεί μέχρι τέλους την άποψη ότι η Πολιτεία δεν τον αντιμετωπίζει ισότιμα με τους άλλους διεκδικητές

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
kountouris EUROKINISSI

Με διάθεση...αμφισβήτησης (αν όχι σύγκρουσης) θα προσέλθει η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού στη συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη το πρωί της Τετάρτης.

Οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν περίπου ως εμπαιγμό από την πλευρά του Υφυπουργού Αθλητισμού το γεγονός ότι μαζεύει σ' ένα τραπέζι τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο και Ατρόμητο για το θέμα των μετακινήσεων αφού πιστεύουν ότι έχει καταστρατηγηθεί η απαγόρευση.

Οπως χαρακτηριστικά έλεγαν στο λιμάνι "ο ΠΑΟΚ είχε κόσμο και στη Νέα Σμύρνη και στην Κέρκυρα. Ειδικά την Κυριακή η μετακίνηση οργανωμένα. Τι ακριβώς θέλει δηλαδή να μας πει ο Υπουργός;" Διατυπώσεις που αν μην τι άλλο προετοιμάζουν για το ποια στάση θα κρατήσει ο Ολυμπιακός.

Είναι σαφές επίσης ότι η αντιπροσωπεία των "ερυθρόλευκων" θα ισχυριστεί ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει μετακινηθεί σε καμία έδρα εφέτος και θα μιλήσει για δύο μέτρα και δύο σταθμά απο την πλευρά της κυβερνητικής αντιμετώπισης.

Τέλος, στον Πειραιά έχουν την πεποίθηση (αν όχι τη σιγουριά) ότι το μέτωπο του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ως προς αυτό το κομμάτι θα είναι αρραγές. Το τι ακριβώς θα γίνει θα το ξέρουμε την Τετάρτη το μεσημέρι.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK