Δεν θα πιστεύετε πόσα προσφέρουν οι Τούρκοι στον Εμενίκε!

Ποια ομάδα από την Τουρκία κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Εμάνουελ Εμενίκε και τι ποσό, που προκάλεσε... ερωτηματικά, προσφέρει στον Νιγηριανό επιθετικό! Είναι πραγματικά... απίστευτο.

19/09/2017 Olympiacos Vs Asteras Tripolis, for Greek Football Cup season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
19/09/2017 Olympiacos Vs Asteras Tripolis, for Greek Football Cup season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 19/09/2017 OLYMPIACOS VS ASTERAS TRIPOLIS, FOR GREEK FOOTBALL CUP SEASON 2017-18, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς έχει αρχίσει να σκοράρει με συνέπεια τις τελευταίες εβδομάδες, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποτελεί σταθερή αξία στην γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, ενώ στην... παρέα προστέθηκε και ο Κέβιν Μιραλάς με αποτέλεσμα η επίθεση των πρωταθλητών Ελλάδας να γεμίσει και με το παραπάνω.

Με δεδομένο πως δεν υπάρχει πλέον η Ευρώπη, οπότε μέχρι το τέλος της σεζόν θα γίνουν μάξιμουμ 20 ακόμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο Εμάνουελ Εμενίκε... περισσεύει. Έτσι, γίνεται προσπάθεια εδώ και καιρό από τον Ολυμπιακό να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του, με την Τουρκία να μοιάζει ο πιο πιθανός προορισμός.

Σύμφωνα με την "fotomac" τον έμπειρο επιθετικό θέλει η Οσμανλίσπορ και μάλιστα προσφέρει το... αστρονομικό ποσό των 350.000€ τη σεζόν μέχρι το 2019! Η πρόταση μοιάζει... αστεία, αφού ο Εμενίκε αμείβεται από τον Ολυμπιακό με πάνω από 1.000.000€ χωρίς την εφορία.

Μόνο με... θαύμα θα αποδεχθεί τέτοια πρόταση ο Νιγηριανός, εκτός κι αν στον Ολυμπιακό καλύψουν ένα μέρος του συμβολαίου, έτσι ώστε να γλιτώσουν από το μεγαλύτερο βάρος.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK