Ματαιώθηκε η συγκέντρωση υπό το φόβο επεισοδίων

Ρίχνει τους τόνους η πλευρά του Ολυμπιακού με αφορμή την εκδίκαση της έφεσης για την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών που επιβλήθηκε στην ομάδα. Ζήτησε από τους οπαδούς να μην πάνε στα γραφεία της ΕΠΟ για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
epo EUROKINISSI

Δύσκολη μέρα η Παρασκευή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού στις 16:00 θα εκδικαστεί η έφεση του Ολυμπιακού και στις 18:00 αυτή του ΠΑΟΚ. Και οι δυο ομάδες ελπίζουν σε επιστροφή των τριών βαθμών που τους αφαιρέθηκαν (για διαφορετικά παιχνίδια), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσουν έντονα οι οπαδοί των δυο συλλόγων.

Κι ενώ μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι είχε διαρρεύσει η πρόθεση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού να βρεθούν έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, μία μέρα αργότερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει εντελώς!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεννόηση με τους οργανωμένους αποφάσισε να μην μεταβούν στο "Πάρκο Γουδή", έτσι ώστε η Δικαιοσύνη να πράξει το έργο της χωρίς πίεση και με καθαρό μυαλό. Αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός λόγος.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να ρίξουν τους τόνους, αφού βλέπουν πως η κατάσταση αρχίζει και... ξεφεύγει, ενώ υπάρχει και ο κίνδυνος πρόκλησης των οπαδών με άγνωστες... προεκτάσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK