Δύο αδερφές στο πλευρό του Λάζαρου!

Οικογενειακή υπόθεση στην υπεράσπιση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, για να δικαιωθεί στην κόντρα του με την ΑΕΚ. Ο πρώην και ο νυν ρόλος του Μηνά Λυσάνδρου και οι αδερφές Σουλούκου που από συνεργάτιδές του, πλέον στέκονται απέναντί του.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ / ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ / ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δύο αδερφές, η Λίνα και η Άσπα Σουλούκου, έχουν αναλάβει την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και της υπογραφής του στον Ολυμπιακό, στη δικαστική κόντρα που δημιουργήθηκε με την ΑΕΚ!

Οι μυημένοι με τα νομικά θέματα γνωρίζουν ότι η Λίνα Σουλούκου συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό ουσιαστικά από τότε που ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας των "ερυθρολεύκων" και εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Θόδωρος Γιαννίκος, ανέλαβε πόστο στη FIFA. Με τη θέση της, μάλιστα, τόσο στα Γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, όσο και στην ιεραρχία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, από τον περασμένο Απρίλιο να έχει ενισχυθεί.

Σύμφωνα δε, με την πιάτσα agents είναι αυτή που είχε κάνει... φύλλο και φτερό τη συνεργασία του Λάζαρου με την ΑΕΚ, πριν ανάψει "πράσινο" για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε deal με τον διεθνή επιθετικό.

Λίγοι, ωστόσο, είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι η Λίνα Σουλούκου υπήρξε πρώην συνεργάτιδα, επί σειρά ετών, με τον νυν διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, επίσης δικηγόρο, Μηνά Λυσάνδρου. Ένας... συνεταιρισμός που διαλύθηκε όταν ο Λυσάνδρου αποδέχτηκε την πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη και ανέλαβε την θέση του Νο2 στην Ένωση! Κάπως έτσι από... συμπαίκτες βρέθηκαν αντίπαλοι σε δικαστικά έδρανα, μιας και πλέον εκπροσωπούν διαφορετικές ομάδες και συμφέροντα.

Ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν πως η μικρότερη αδερφή της Λίνας Σουλούκου, Άσπα, η οποία επίσης είναι νομικός, έχει ακολουθήσει τα ίδια χνάρια. Με την Λίνα να ενεργοποιεί στο Γραφείο τους πολύ περισσότερο την Άσπα σε... ποδοσφαιρικές υποθέσεις, από τη στιγμή που πρώτα η ίδια βρέθηκε στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια ο Λυσάνδρου πήγε στην ΑΕΚ. Για παράδειγμα, η Λίνα Σουλούκου είναι εδώ και χρόνια δικηγόρος του Γιώργου Δώνη, αλλά στις υπογραφές για το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, τον... εκπροσώπησε η αδερφή της Άσπα. Βέβαια η Λίνα είχε την... υψηλή καθοδήγηση.

Σήμερα, λοιπόν, στην εκδίκαση της υπόθεσης Χριστοδουλόπουλου στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, Λίνα και Άσπα Σουλούκου, εκπροσωπώντας Ολυμπιακό και Λάζαρο αντίστοιχα, έχουν τεθεί αντιμέτωπες με τον Μηνά Λυσάνδρου και την ΑΕΚ... Το λες και οικογενειακή υπόθεση!

Το πιο σουρεάλ όμως, ήταν η σχέση του Χριστοδουλόπουλου με τον Λυσάνδρου. Γιατί ο νυν διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ο δικηγόρος του Λάζαρου τον Αύγουστο του 2016, όταν ο τελευταίος υπέγραψε το... επίμαχο συμβόλαιο με τους "κιτρινόμαυρους". Τότε δηλαδή που ο Λυσάνδρου συνεργαζόταν με την Λίνα Σουλούκου και οι δύο ήταν δικηγόροι και του agent Αντώνη Αποστολόπουλου! Όλοι αυτοί βρέθηκαν σήμερα στα Γραφεία της ΕΠΟ για την ίδια (πολύκροτη) υπόθεση, με τον Λυσάνδρου όμως, στην... άλλη πλευρά!

Το βέβαιο είναι πως ανεξάρτητα από τα σημερινά διαφορετικά στρατόπεδα, την αλήθεια, που είναι μια, την γνωρίζουν άπαντες από τους παραπάνω πρωταγωνιστές...

News 24/7

24MEDIA NETWORK