Δύο Ουρουγουανοί στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από την Ουρουγουάη βρίσκονται ήδη στην πατρίδα μας για τσεκάρισμα από τον Ολυμπιακό. Πήρε ήδη μια πρώτη γεύση ο Βασίλης Βούζας στην Κ20 και έπεται συνέχεια. Διαβάστε ποιοι είναι και πού αγωνίζονται...

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές από την Ουρουγουάη, δύο 18χρονοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται ήδη στη χώρα μας για... τσεκάρισμα από τον Ολυμπιακό, προκειμένου, αν πείσουν, να αποκτηθούν και να δοθούν ως δανεικοί, προφανώς, σε κάποια άλλη ομάδα, μιας και δεν διαθέτουν κοινοτικά διαβατήρια.

Πρόκειται για τους Ντιέγκο Σάνκες, ο οποίος αγωνίζεται στην επίθεση και τον συμπατριώτη και συνομήλικό του, Άντονι Ρίχο που παίζει στη μεσαία γραμμή. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν οι δύο νεαροί άσοι που έφτασαν στη χώρα μας συνοδευόμενοι από τον (Ιταλό) μάνατζέρ τους, θα υπογράψουν άμεσα ή απλά θα δοκιμαστούν, ωστόσο, μάλλον ισχύει το δεύτερο σενάριο, καθώς πήραν μέρος στο πρόσφατο φιλικό της Κ20 με τον Πανιώνιο και πέρασαν από το μικροσκόπιο του Βασίλη Βούζα.

Λέγεται ότι δεν ενθουσίασαν με την απόδοσή τους, ωστόσο, εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να δοκιμαστούν ξανά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα και να καθοριστούν οι περαιτέρω εξελίξεις.

Ακόμη κι αν πείσουν για την αξία τους και "δεσμευθούν" με τον Ολυμπιακό, πάντως, δεν μπορούν να παίξουν φέτος, ούτε στην ομάδα Νέων, καθώς οποιοσδήποτε μη κοινοτικός καταλαμβάνει θέση ξένου στην -πρώτη- ομάδα. Δηλαδή δεν γίνεται να έχει πέντε ξένους η επαγγελματική ομάδα και έναν ή δύο επιπλέον οι ομάδες των τμημάτων υποδομής.

Άρα, είτε έτσι, είτε αλλιώς, ή θα πάνε κάπου ως δανεικοί μέσω του Ολυμπιακού ή, αν απορριφθούν, θα δοκιμάσουν κάπου αλλού την τύχη τους. Ενδεχομένως και σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα...

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK