Δυο "ερυθρόλευκοι" στόχοι στην... μαύρη λίστα του Σίλβα

Διατεθημένος να... ξυλώσει 17 παίκτες απ' το ρόστερ της Έβερτον παρουσιάζεται ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος θέλει να την "χτίσει" απ' την αρχή. Στην transfer list του, υπάρχουν και δύο ποδοσφαιριστές που "παίζουν" για τον Ολυμπιακό. Θα μπορούσαν οι "ερυθρόλευκοι" να επωφεληθούν από αυτή την εξέλιξη;

Watford manager Marco Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Watford manager Marco Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP IMAGE

Ο Μάρκο Σίλβα ανέλαβε την Έβερτον με φιλοδοξίες, αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του για να επαναφέρει τα "ζαχαρωτά" στις ράγες της επιτυχίας. "Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε τον επόμενο μήνα και είναι σημαντικό να προετοιμάσουμε τα πάντα σωστά. Οι οπαδοί μας, περιμένουν αποτελέσματα. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την αγωνιστική προσέγγιση του συλλόγου", είχε δηλώσει ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού κατά την παρουσίασή του.

Σε πιο απλή μετάφραση, ο Σίλβα δεν θέλει με τίποτα η... νέα Έβερτον να θυμίζει την old fashion, αργή ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς. Πως θα το καταφέρει αυτό; Κάνοντας αλλαγές στο ρόστερ. Κι όχι μία-δύο, αλλά ολικό... λίφτινγκ.

Η αγγλική "Mirror" έκανε λόγο για τουλάχιστον 17 παίκτες που αναμένεται να αποχαιρετήσουν το "Γκούντισον Παρκ" την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Στη μαύρη λίστα του 40χρονου Πορτογάλου, υπάρχουν τα ονόματα δύο πρώην "ερυθρόλευκων" και του Σάντρο Ραμίρεζ, που κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Θα μπορούσε ο 22χρονος Ισπανός να αποτελέσει εκ νέου στόχο της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς; Υπό προϋποθέσεις, αφού η ενίσχυση της επίθεσης αποτελεί επιτακτική ανάγκη, ενώ υπάρχει πάντα και η παράμετρος... Ανσαριφάρντ που μοιάζει αινιγματικός σχετικά με το μέλλον του. Η Έβερτον θέλει να τον δώσει είτε με μορφή δανεισμού, είτε με κανονική μεταγραφή και με γνώμονα αυτό η τιμή του ανέρχεται στα 6-8 εκατομμύρια.

Οι δύο πρώην "ερυθρόλευκοι" που σας αναφέραμε ότι βρίσκονται στην transfer list του Σίλβα, είναι ο Κέβιν Μιραλάς και ο Νταβίντ Ενέν. Κι αν για τον 22χρονο Βέλγο, που το 2014 ήρθε στον Πειραιά απ' την Άντερλεχτ ως προοπτική για το μέλλον δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα, για τον Μιραλάς που θέλει σαν τρελός να μείνει στον Ολυμπιακό, πάντα θα υφίσταται κάποιο... ενδιαφέρον.

Στις διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού - Έβερτον για τον 30χρονο διεθνή, ανέκαθεν παρουσιάζονταν ως αγκάθι τα υπερβολικά χρήματα που ζητούσαν τα "ζαχαρωτά' για να τον παραχωρήσουν. Πάντως, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, η ομάδα του Μέρσεϊσαιντ παρουσιάζεται διατεθημένη σε μελλοντικές διαπραγματεύσεις να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις της για να ξεφορτωθεί το βαρύ του συμβόλαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK