Έφυγε από τον Ολυμπιακό ως... λίγος και ψηφίστηκε προπονητής της χρονιάς!

Προπονητής που πέρασε από τον Ολυμπιακό και απολύθηκε... αήττητος, βρήκε την υγειά του σε πρωτάθλημα πρώτης γραμμής και μάλιστα ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος τεχνικός για το 2017! Διαβάστε ποιος είναι.

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
karaiskakis EUROKINISSI

Το καλοκαίρι του 2012 ο Βαγγέλης Μαρινάκης κλήθηκε να πάρει μία δύσκολη απόφαση. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποχώρησε από το τιμόνι του Ολυμπιακού και ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας έπρεπε να βρει τον αντικαταστάτη του.

Αυτός ήταν τελικά στο πρόσωπο του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρόλα αυτά δεν έβγαλε ολόκληρη τη σεζόν, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" δεν έπαιζαν καλό ποδόσφαιρο και η κερκίδα ζητούσε το... κεφάλι του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης λοιπόν τον απέλυσε στις 19 Ιανουαρίου του 2013, με τον Ολυμπιακό μάλιστα αήττητο στην Ελλάδα και με αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη! Πάντως ο Πορτογάλος δεν τα έβαψε μαύρα και συνέχισε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σπόρτινγκ, ενώ ακολούθησε η Μονακό.

Αμέσως η καριέρα του... εκτοξεύτηκε, κατακτώντας το πρωτάθλημα Γαλλίας τη σεζόν 2016-2017 με τους Μονεγάσκους, έχοντας για αντίπαλο τα... εκατομμύρια της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτός είναι και ο λόγος που πήρε το βραβείο του κορυφαίου τεχνικού στη χώρα! Από "λίγος"... κορυφαίος μέσα σε τρία χρόνια.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK