Είπε όχι σε σούπερ πρόταση για Ρέτσο ο Ολυμπιακός

Μπορεί η Γκλάντμπαχ να είναι η πιο... ζεστή ομάδα για τον Ρέτσο, όμως τον Γενάρη ο Ολυμπιακός απέρριψε επίσημη πρόταση με οκταψήφιο νούμερο για τον νεαρό άσο. Στο κόλπο και σύλλογος που πάει... τρένο στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
romao retsos EUROKINISSI SPORTS

Αρκετό μελάνι έχει χυθεί το τελευταίο διάστημα και αρκετές φορές έχουν πατηθεί τα πλήκτρα για τον Παναγιώτη Ρέτσο και το ενδιαφέρον από την... πλούσια Γκλάντμπαχ. Ο 19άχρονος άσος βέβαια δεν είναι τωρινή ανακάλυψη για τους συλλόγους του εξωτερικού, αφού σε μικρότερη ηλικία απασχόλησε έντονα τόσο το Αμβούργο όσο και την Γιουβέντους!

Τον Γενάρη που μας πέρασε, ωστόσο, άλλη ήταν η ομάδα που... ζαχάρωσε τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού και μάλιστα κατέθεσε επίσημη πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Δεν ήταν η Γκλάντμπαχ, αλλά άλλη ανταγωνιστική ομάδα της Μπουντεσλίγκα, η οποία προσέφερε στον Ολυμπιακό 10.000.000€ συν ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ολυμπιακός απέρριψε την πρόταση με συνοπτικές διαδικασίες, αφού υπήρχε (και υπάρχει) η αίσθηση πως η αξία του Ρέτσου είναι μεγαλύτερη. Αν σκεφτούμε μάλιστα πως στο κόλπο έχει μπει και ομάδα που διεκδικεί φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε οι ερυθρόλευκοι έχουν κάθε λόγο για να περιμένουν.

Ποιος είναι ο σύλλογος που αναφερόμαστε; Η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Τσόλο έχει σημειώσει το όνομα του νεαρού άσου και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να μπει στο χορό της διεκδίκησης του παίκτη.

Ε.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK