Εμφύλιος στη Ναντ για Ζιλέ λόγω... Πάρντο

Πώς η μεταγραφή του Βέλγου χαφ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Κολομβιανό εξτρέμ και έχει χωρίσει τη Ναντ στα δύο!

Εμφύλιος στη Ναντ για Ζιλέ λόγω... Πάρντο

Τον περασμένο Γενάρη ο Ολυμπιακός άνοιξε παρτίδες με τη Ναντ και τής δάνεισε για ένα 6μηνο τον Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ πέτυχε ένα θεσπέσιο γκολ στο 3-1 κόντρα στην Ντιζόν, ένα από τα καλύτερα της σεζόν στο Σαμπιονά, συνολικά ωστόσο δεν ταίριαξε στο πλάνο του Κονσεϊσάο και παρά τις 14 συμμετοχές του ο ρόλος του ήταν μονίμως συμπληρωματικός.

Το πρόβλημα για τους πρωταθλητές, χωρίς να ευθύνονται, είναι πως ο Βαλντεμάρ Κιτά μοιάζει να έχει συνδέσει εκείνη τη συμφωνία με την τωρινή διαπραγμάτευση για τον Γκιγιόμ Ζιλέ. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που, σύμφωνα τόσο με γαλλικές πηγές όσο και με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, έχει έρθει σε ρήξη με το γιο του Φρανκ, ο οποίος εκτελεί χρέη εκτελεστικού διευθυντή.

Όπως προκύπτει από τις ίδιες πληροφορίες, ο υιός Κιτά θέλει στην παρούσα φάση να γίνει αποδεκτή η πρόταση του Ολυμπιακού για τον Βέλγο χαφ, η οποία παρεμπιπτόντως αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Διότι παρουσιάζεται να καταλαβαίνει πως για έναν παίκτη που έχει κλείσει τα 33 και οδεύει στα 34, παρά τα 36 90λεπτα (συν 2 που βγήκε αλλαγή) δεν θα βρει πιο συμφέρουσα πρόταση.

Την ίδια στιγμή όμως ο πρεσβύτερος της οικογένειας Κιτά, η οποία κάνει κουμάντο στα "καναρίνια", αρνείται, στυλώνει τα πόδια και εκτιμάται ότι δεν πέφτει κάτω από τα 2,5! Ο λόγος; Το ένα εκατομμύριο που του κόστισε ο δανεισμός του Πάρντο, ποσό που αγωνιστικά δεν έπιασε τόπο. Και, βάσει των όσων γράφονται, πάει να βγάλει τα "σπασμένα" στην πλάτη της ελληνικής ομάδας αναζητώντας... εκδίκηση.

Μάλλον πάντως αυτός θα είναι που θα υποκύψει...

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK