Επανεμφάνιση Σωκράτη Κόκκαλη!

Στην κηδεία του ιστορικού στελέχους της "Θύρας 7" Άγγελου Γρηγοριάδη έδωσε το παρών ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης. Ο εκλιπών ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισε ο πρώην διοικητικός ηγέτης των "ερυθρολεύκων" και τους συνέδεαν φιλικές σχέσεις.

Επανεμφάνιση Σωκράτη Κόκκαλη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (13/2) ο Άγγελος Γρηγοριάδης ("παππούς"), ιστορικό στέλεχος της "Θύρας 7". Πλήθος κόσμου και πολλοί -νυν και πρώην- οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου για το ύστατο χαίρε.

Μεταξύ τους και ο πρώην πρόεδρος, Σωκράτης Κόκκαλης, σε μία από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις του! Ο εκλιπών ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισε ο πρώην διοικητικός ηγέτης των "ερυθρολεύκων" όταν ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ. Από τότε συνεργάστηκαν σε διάφορα θέματα που αφορούσαν το Συνδεσμιακό κίνημα και τον σύλλογο γενικότερα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν φιλικές σχέσεις.

Ο Σ. Κόκκαλης, συνοδευόμενος -διακριτικά- από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας βρέθηκε μέσα στον κόσμο και είχε την ευκαιρία να τα πει με πολλούς φίλους της ομάδας που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του σφίξουν το χέρι. Κι όλα αυτά σε μια περίοδο που η σχέση του με τη νυν διοίκηση, φαίνεται να έχει μπει σε "ψυχροπολεμική" φάση...

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, μάλιστα, χειροκρότησε με θέρμη όταν επώνυμος οπαδός της ομάδας και στέλεχος της "Θύρας 7", έπαιξε τον ύμνο του Ολυμπιακού με την τρομπέτα του. Όλα αυτά συνέβησαν πριν από τον τελευταίο ασπασμό στον "παππού" που έφυγε "σκεπασμένος" με τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μιχάλης Κουντούρης, καθώς και ο πρώην αρχηγός και νυν διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Κυριάκος Καραταΐδης.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK