Και οι Βέλγοι για Μπριζ - Καπίνο

Μετά το Έθνος και οι Βέλγοι έρχονται να επιβεβαιώσουν το έντονο ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ για τον Στέφανο Καπίνο. Πόσο κοστολογείται ο 23χρονος πορτιέρε του Ολυμπιακού και ποιον ρώτησε για το ενδεχόμενο μετακόμισης.

Και οι Βέλγοι για Μπριζ - Καπίνο

Το Εθνοσπορ, στη στήλη με τα παρασκήνια του Έθνους, είχε αποκαλύψει πως η Μπριζ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος έχει τεθεί στο περιθώριο από τον Ολυμπιακό.

Την είδηση ήρθαν να επιβεβαιώσουν βελγικά δημοσιεύματα που όχι μόνο θεωρούν πως ο 23χρονος άσος αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας, αλλά σκέφτονται να επενδύσουν κοντά στα 2.000.000€ για να τον αποκτήσουν ( άγνωστο αν θα συμβεί με δανεισμό και οψιόν).

Στην Μπριζ υπάρχει απογοήτευση για τον βασικό τερματοφύλακα Λουντοβίκ Μπουτέλ, ο οποίος έχασε τη θέση του! Οι δυο αντικαταστάτες δεν έχουν... ενθουσιάσει μέχρι στιγμής, οπότε αναζητείται βασικός πορτιέρε.

Μάλιστα γίνεται αναφορά πως ήδη ο Καπίνο ρώτησε τον Προτό για τις συνθήκες στο βελγικό πρωτάθλημα και την Μπριζ, οπότε το σενάριο ίσως και να είναι αρκετά προχωρημένο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK