Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατά της εφημερίδας "Goal News"

Ανακοίνωση κατά της εφημερίδας "Goal News" για το πρωτοσέλιδο της Δευτέρας (28/1) εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατά της εφημερίδας "Goal News"

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά της "Goal News" για το πρωτοσέλιδο της Δευτέρας (28/1), στο οποίο η εφημερίδα προσπαθεί σύμφωνα με τους "ερυθρόλευκους" να "συνδέσει τα αίσχη της Λευκάδας και τις εμετικές και "ποινικά κολάσιμες" ανακοινώσεις οπαδών, με μια αθλητική γιορτή στην οποία τηρήθηκε η νομιμότητα και ότι προέβλεπαν οι κανονισμοί".

Η ανακοίνωση

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ενημερώνει τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι θα κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο, κατά της εφημερίδας Goal News, που προσπαθεί με επαίσχυντο τρόπο να συνδέσει τα αίσχη της Λευκάδας και τις εμετικές και "ποινικά κολάσιμες" ανακοινώσεις οπαδών, με μια αθλητική γιορτή στην οποία τηρήθηκε η νομιμότητα και ότι προέβλεπαν οι κανονισμοί.

Προφανώς ο διευθυντής της εφημερίδας κ. Μπραουδάκης θέλησε να βάλει με κάθε τρόπο στην εξίσωση τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και το έκανε με ψεύδη.

Θέλουμε να καταστήσουμε ξεκάθαρο ότι ουδέποτε υπήρξε "συμφωνία κυρίων" και δεν υπήρξε ουδεμία παραβίαση κανονισμών ή μέτρων τάξης απο τον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Ο κύριος Μπραουδάκης όφειλε να ενημερωθεί σωστά πριν εξισώσει ανόμοιες καταστάσεις, εκτός και αν η θέση της εφημερίδας εμπεριέχει δόλο.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν η εφημερίδα κατ’ελάχιστον οφείλει ένα συγγνώμη στη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και κυρίως στους φιλάθλους μας".

Το πρωτοσέλιδο της Goal News

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατά της εφημερίδας "Goal News"

Δείτε το εδώ σε υψηλή ανάλυση

News 24/7

24MEDIA NETWORK