Το αεροπλάνο, ο Πουλίδο κι η FIFA

Δημοσιεύματα από το Μεξικό κάνουν λόγο για ταξίδι του Άλαν Πουλίδο στην Ελλάδα προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Στη FIFA σκέφτονται να προσφύγουν οι "ερυθρόλευκοι" για τα προβλήματα που δημιουργεί η Τίγκρες στον ποδοσφαιριστή.

Το αεροπλάνο, ο Πουλίδο κι η FIFA

Μεξικάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Άλαν Πουλίδο δεν θα βρεθεί στη σημερινή (28/7) προπόνηση της δεύτερης ομάδας της Τίγκρες, αλλά θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και την Αθήνα προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορούν να ενεργοποιήσουν την ρήτρα που έχει συμφωνηθεί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Τόσο ο παίκτης όσο και οι εκπρόσωποί του θα προσπαθήσουν να ασκήσουν πίεση στην Τίγκρες έτσι ώστε ο σύλλογος του Μεξικού να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη σε χαμηλότερη τιμή, αν αυτό όμως δεν γίνει, η πλευρά του Πουλίδο έχει και άλλον άσσο στο μανίκι.

Βάζει τα... μεγάλα μέσα

Οι "ερυθρόλευκοι" σκέφτονται να προσφύγουν στην FIFA αφενός για να αναφέρουν τα εμπόδια που παρουσιάζει στην υπόθεση η Τίγκρες, η οποία δεν αφήνει τον παίκτη να έρθει να υπογράψει, αφετέρου να προχωρήσει στην έκδοση προσωρινού δελτίου για να μπορεί ο Μεξικανός επιθετικός να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση αναμένονται οριστικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες γύρω από το θέμα του Μεξικανού μεταγραφικού στόχου των "ερυθρόλευκων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK