"Έσβησε" το όνειρο του Φελίπε Πάρντο

Το ξέσπασμα του Φελίπε Πάρντο στο Instagram, για το γεγονός πως δεν ξεκίνησε βασικός με την Μπαρτσελόνα, μάλλον έχει... εξήγηση και μάλιστα βρίσκεται στο ίδιο μέρος με το αρχικό του ποστάρισμα!

"Έσβησε" το όνειρο του Φελίπε Πάρντο
pardo post

Το απόκομμα της εφημερίδας που μοιράστηκε στο Instagram ο Κολομβιανός άσος των ερυθρολεύκων αναφέρει: "Έπρεπε να βρίσκεται στους βασικούς, με αυτόν στο γήπεδο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος". Ο Πάρντο δεν έμεινε όμως εκεί, το συνόδευσε με τη δική του ατάκα:

"Ο Θεός βλέπει την προσπάθεια του καθενός και τη σκληρή δουλειά που κάνει μέρα με τη μέρα. Αυτοί που δεν το βλέπουν είναι άλλοι, αλλά με υπομονή ξέρω ότι θα ανταμειφθώ. Πάμε!".

"Έσβησε" το όνειρο του Φελίπε Πάρντο

Πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν την... φαρμακερή ατάκα του 27χρονου άσου ως... μπηχτή στον Τάκη Λεμονή, ενώ άλλοι πιστεύουν πως απλά έβγαλε την απογοήτευση του γιατί πίστευε πως θα ξεκινήσει βασικός.

Μπορεί βέβαια να είναι ένας συνδυασμός και των δυο, αν κρίνουμε από το προηγούμενο ποστάρισμα του! Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο "Καμπ Νόου", ο Πάρντο είχε ανεβάσει ποστ ξανά στο Instagram στο οποίο έγραψε:

"Κάτι περισσότερο από ένα όνειρο". Σε αυτή την ατάκα είναι πιθανό να κρύβεται και η απάντηση για τα... νεύρα. Την κανονική απάντηση, πάντως, θα δώσει ο ίδιος ή ο προπονητής του Ολυμπιακού στην επόμενη... αποστολή.

"Έσβησε" το όνειρο του Φελίπε Πάρντο

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK