Έχει... καβάτζα ο Γκαρθία αν δεν μείνει στον Ολυμπιακό

Εκτός από τους παίκτες και ο Όσκαρ Γκαρθία περνάει από... εξετάσεις μέχρι το τέλος της σεζόν στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά ο Ισπανός δεν... αγχώνεται για το μέλλον του, αφού σύμφωνα με τους Ισπανούς υπάρχει ήδη... ενδιαφερόμενος ενόψει καλοκαιριού.

Έχει... καβάτζα ο Γκαρθία αν δεν μείνει στον Ολυμπιακό

Στις 5 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Όσκαρ Γκαρθία, χωρίς να γίνουν (επίσημα) περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, αν και οι φήμες λένε πως έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Στα 11 παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο των "ερυθρολεύκων", ο Γκαρθία μετρά 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Το κακό για τον Ισπανό δεν είναι τόσο τα αποτελέσματα, αλλά η εικόνα της ομάδας που δεν... πείθει.

Έτσι, μετά τους παίκτες και ο ίδιος θα δώσει "εξετάσεις" μέχρι το τέλος της περιόδου. Πάντως ακόμα και αν... κοπεί, υπάρχει εναλλακτική που βρίσκεται στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena SER" η Ρεάλ Σοσιεδάδ... ρώτησε για τον προπονητή του Ολυμπιακού μετά την απομάκρυνση του Σακριστάν από τον πάγκο της!

Τελικά προσωρινά ανέλαβε ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας, Αλγκουαθίλ, όμως το καλοκαίρι είναι πιθανό να επανέλθει για τον Γκαρθία. Ειδικότερα αν ο 44χρονος μείνει ελεύθερος.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK