Γι' αυτό... φρενάρει η μεταγραφή Μανιάτη στην Ισπανία

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει ξεκινήσει, όμως ο Γιάννης Μανιάτης παραμένει ακόμα... ανενεργός στον Ολυμπιακό. Διαβάστε για ποιο και μοναδικό λόγο δεν προχωράει η μεταγραφή του στην Ισπανία, παρά το ενδιαφέρον της Οσασούνα, με τον παίκτη να κινδυνεύει να μείνει στο... ράφι.

Γι' αυτό... φρενάρει η μεταγραφή Μανιάτη στην Ισπανία
maniatis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πέρσι τέτοια εποχή Ολυμπιακός και Γιάννης Μανιάτης βρίσκονταν στην ίδια κατάσταση. Ο παίκτης δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα και οι ερυθρόλευκοι αναζητούσαν ομάδα για να δοθεί δανεικός. Τελικά τη λύση έδωσε η Σταντάρ Λιέγης.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό το... χεράκι τους έβαλαν και οι πρωταθλητές Ελλάδας, καλύπτοντας μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Ο Μανιάτης αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια, όμως η σεζόν ήταν μέτρια για τους Βέλγους που προς το τέλος της περιόδου, άφησαν στην άκρη τα λαχεία και έδωσαν χρόνο σε πολλά νέα δικά τους παιδιά.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

Ο Μανιάτης δεν βρήκε ομάδα το καλοκαίρι για να συνεχίσει την καριέρα του και παρέμεινε στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Προτάσεις έφτασαν στο λιμάνι, όμως καμία δεν προχώρησε για τον ίδιο λόγο που ισχύει και τώρα.

Το συμβόλαιο του 30άχρονου άσου είναι περίπου 900.000€ που με μπόνους μπορεί να αγγίξει ακόμα και το 1.000.000€ ( μην ξεχνάμε πως ήταν βασικός και αρχηγός). Το νούμερο είναι... απαγορευτικό ακόμα και για συλλόγους της Πριμέρα ή του Καμπιονάτο που, θεωρητικά πάντα, παίζουν μπάλα σε αυτά τα ποσά.

Ειδικότερα στην Ισπανία, με την εφορία να είναι 47%, οι 500.000€ που απομένουν θεωρούνται πολύ υψηλό συμβόλαιο για παίκτη ουσιαστικά ανενεργό αρκετούς μήνες τώρα. Τόσο η Οσασούνα, όσο και άλλες ομάδες από την Ισπανία θέλουν τον Μανιάτη, αρκεί να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Ο Ολυμπιακός και πάλι μπορεί να βάλει... πλάτη καλύπτοντας ένας μέρος του συμβολαίου, όμως πλέον η μπάλα βρίσκεται ξεκάθαρα στο γήπεδο του έμπειρου μέσου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK