Για ένα πράγμα ζήτησε συγγνώμη ο Προτό

Ο Σίλβιο Προτό σαφώς και δεν ήταν χαρούμενος με το 2-0 του Ολυμπιακού στο Τορίνο. Παρόλα αυτά είχε διάθεση για χιούμορ μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÖÉÃÊÅÉÑÁÓ(Á) ÐÑÏÔÏ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÖÉÃÊÅÉÑÁÓ(Á) ÐÑÏÔÏ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ντεμπούτο του Σίλβιο Προτό με τα "ερυθρόλευκα" δεν συνδυάστηκε μ' ένα θετικό αποτέλεσμα στο Τορίνο. Ο Βέλγος τερματοφύλακας ενέπνευσε σιγουριά με τις τοποθετήσεις, έχοντας τρεις-τέσσερις σπουδαίες επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά προδόθηκε από τις κόντρες στις δυο φάσεις των γκολ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τερματοφύλακας των Πρωταθλητών μίλησε για την προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του στη διάρκεια του 90λεπτου, αλλά το καλύτερο το άφησε για το τέλος.

Πριν φύγει από το σημείο που μιλούσε στην κάμερα ΕΡΤ γύρισε στον δημοσιογράφο και ζήτησε συγγνώμη για το ότι μίλησε στ' αγγλικά. " Θα προσπαθήσω να μάθω και να μιλήσω ελληνικά την επόμενη φορά", τόνισε, σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει το κλίμα μετά την ήττα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK