Γιατί έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Γρηγόρης Γεωργάτος;

Το διαζύγιο που ξάφνιασε πολλούς. Η σχέση του Γεωργάτου με τον Σίλβα, η δουλειά στις ακαδημίες, η συνεργασία με τον Μαρινάκη και η διαφωνία που έφερε το τέλος.

Γιατί έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Γρηγόρης Γεωργάτος;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γεωργάτος ενημερώθηκε πως δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα στην Αυστρία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Θα έμενε πίσω για να επικεντρωθεί σε κάποια θέματα που αφορούν τις Ακαδημίες. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού μπορεί πέρσι να "προβιβάστηκε" σε Αθλητικό Διευθυντή και να απέκτησε σημαντικό ρόλο στην πρώτη ομάδα, όμως η ενασχόλησή του με τις Ακαδημίες δεν σταμάτησε ποτέ. Εξακολούθησε να λειτουργεί ως διευθυντής της Ακαδημίας, σε στενή συνεργασία με τον Γιώργο Παύλου.

Και σήμερα ήρθε ένα μάλλον αναπάντεχο αντίο, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον Γεωργάτο και να τον θέτει εκτός ομάδας. Προφανώς υπήρξε κάποια διαφωνία, ενδεχομένως και σύγκρουση που έθεσε τον Γεωργάτο εκτός Ολυμπιακού. Με ποιον;

ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΙΛΒΑ

Το μυαλό πολλών θα πάει στον Μάρκο Σίλβα. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν υπήρξε καμία σύγκρουση μεταξύ των δύο ανδρών, πόσω μάλλον "απαίτηση" του Πορτογάλου τεχνικού για να λυθεί εντελώς η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Γεωργάτο. Είναι κοινή ομολογία όσων είναι κοντά στην ομάδα πως Σίλβα και Γεωργάτος είχαν καλή σχέση.

ΑΡΙΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί με ασφάλεια και για τη σχέση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Το ξεκίνημα της σχέσης μπορεί να οριοθετηθεί τον Δεκέμβριο του 2010, όταν ο Γεωργάτος μαζί με άλλους παλαίμαχους άσους του Ολυμπιακού είχε συμμετάσχει στο φιλικό ενάντια στη φτώχεια με τους Φίλους Ζιντάν/Ρονάλντο που είχε γίνει στο "Καραϊσκάκης". Ο Μαρινάκης, που τότε ήταν στους πρώτους μήνες της παρουσίας του στον Πειραιά, είχε έρθει κοντά με τον Γεωργάτο και μ'εκείνον είχε τις περισσότερες συζητήσεις στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Ο "Γκεό" δεν άργησε να αποκτήσει πόστο στον Ολυμπιακό, να γίνει διευθυντής των ακαδημιών και πέρσι να αναλάβει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή. Χωρίς απαιτήσεις και διαπραγματεύσεις, ο Γεωργάτος ήταν πρόθυμος να κάνει ό,τι θεωρούσε ο Ολυμπιακός πως μπορεί να πάρει απ'αυτόν. Θέμα σύγκρουσης-διαφωνίας δεν υπάρχει ούτε με τον Μαρινάκη, η σχέση τους ήταν πάντα άριστη, γι'αυτό και για πολλούς είναι έκπληξη η ξαφνική αποχώρηση του Γεωργάτου.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

Το πρόβλημα εντοπίζεται στη σχέση με άλλο ισχυρό πρόσωπο, εκτός Σίλβα ή Μαρινάκη. Ο Γεωργάτος είναι γνωστός για το ευθύ του χαρακτήρα του, είναι άνθρωπος χωρίς "στρογγυλέματα". Η διαφωνία τον έφερε εκτός της ομάδας, πριν καν συμπληρώσει έναν χρόνο στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τέλος ο Γεωργάτος από τον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK