Γιατί ο Βαλβέρδε είναι σίγουρος πως θα πάρει -ξανα- το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε σαν... φίλαθλος του Ολυμπιακού στους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά και αποκάλυψε γιατί πιστεύει πως και το φετινό πρωτάθλημα θα βαφτεί... κόκκινο, παρότι οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Γιατί ο Βαλβέρδε είναι σίγουρος πως θα πάρει -ξανα- το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός
valverde marinakis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπορεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα να μην μας έκανε σοφότερους ως προς το αποτέλεσμα, με το σφύριγμα της λήξης, ωστόσο, είχαμε... μπόλικο παρασκήνιο.

Από τη μία ο τυχερός Μποτία που έφυγε με σουβενίρ τη φανέλα του Μέσι και από την άλλη η ατάκα-φωτιά του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ελληνικό πρωτάθλημα!

Ο Βάσκος τεχνικός, σε πηγαδάκι εντός του γηπέδου, άφησε... άγαλμα τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων, γνωρίζοντας άψογα την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Μπορεί, λοιπόν, ο Ολυμπιακός να έκανε κακή εκκίνηση στην Super League Σουρωτή, ο Βαλβέρδε, ωστόσο, δήλωσε αισιόδοξος για το πρωτάθλημα και μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τον... εαυτό του!

"Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά κι εμείς θα πάρουμε κι αυτό το πρωτάθλημα. Ξέρει ο Ολυμπιακός πως να ξεπερνά τις δυσκολίες. Το έχει κάνει στο παρελθόν, θα το κάνει και τώρα!", ήταν η ατάκα του μιλώντας ως... φίλαθλος της ομάδας.

Φυσικά αναφερόταν στο πρωτάθλημα της σεζόν 2011-2012, όταν οι "κόκκινοι" βρέθηκαν πέντε πόντους πίσω από τον Παναθηναϊκό, με τον Ερνέστο στο τιμόνι, όμως στο τέλος σήκωσαν την κούπα.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK