Γιατί χάλασε η μεταγραφή του Στεργιάκη στον Ολυμπιακό; Ο πρόεδρος της Σλάβια απάντησε...

Τη δική του εκδοχή έδωσε ο Βέντσεσλαβ Στεφάνοβ σε ό,τι έχει να κάνει με το ναυάγιο της συμφωνίας Σλάβια - Ολυμπιακού για τον τερματοφύλακα Αντώνη Στεγιάκη.

Γιατί χάλασε η μεταγραφή του Στεργιάκη στον Ολυμπιακό; Ο πρόεδρος της Σλάβια απάντησε...
stergiakis

Ο Αντώνης Στεργιάκης πρόβαρε τα ερυθρόλευκα, αλλά η μετακίνησή του από τη Σλάβια Σόφιας έμεινε στη μέση. Στις δύο εκδοχές που είχαν κυκλοφορήσει ωςεδώ για το "ναυάγιο" προστέθηκε μία τρίτη. Από τον πρόεδρο της βουλγάρικης ομάδας, Βέντσεσλαβ Στεφάνοβ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Διότι όντως ο Ολυμπιακός ήθελε τον ταλαντούχο γκολκίπερ και προχώρησε αρκετά την περίπτωσή του.

Μόνο που το deal για τον 19χρονο τερματοφύλακα δεν έκλεισε. Οι μεν υποστήριξαν πως στα τεστ δεν ανταποκρίθηκε στον απόλυτο βαθμό, οι δε πως δέχθηκε το ρόλο που θα είχε στην πρώτη ομάδα.

Την εξίσωση ήρθε να συμπληρώσει αυτό που υποστήριξε ο διοικητικός ηγέτης της Σλάβια. Ο οποίος σε δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα temasport.com έκανε λόγο για οικονομικό χάσμα και όχι αγωνιστικούς λόγους.

" Τι να πω, ελληνική μπίζνα. Τον ήθελαν, αλλά δεν είχαν χρήματα. Υπογράψαμε ένα συμβόλαιο και μετά είπαν το παγώνουμε. Είναι Ιούνης και όχι Δεκέμβρης να παγώσει. Μεγάλος σύλλογος, μικροί άνθρωποι. Δεν μπορείς να διαπραγματεύεσαι, να υπογράφεις και μετά τίποτα. Πάντως η ώρα της μεταγραφής του Στεργιάκη θα έρθει πάλι", φέρεται να δήλωσε ο Στεφάνοβ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK