Η Άρσεναλ, το ραντεβού που δεν έγινε και οι επαφές με Σάντσεθ

Ο Μάρκο Σίλβα ουσιαστικά άρχισε να χάνει πόντους μετά την εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ. Και ουσιαστικά εκεί άρχισε σιγά-σιγά να αδειάζει η κλεψύδρα.

Η Άρσεναλ, το ραντεβού που δεν έγινε και οι επαφές με Σάντσεθ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν κάτι σημάδευσε τη θητεία του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, αυτό είναι το παιχνίδι με την Άρσεναλ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός, έχοντας ως "κάβα" μία πολύ καλή πορεία μέχρι εκείνο το σημείο, πηγαίνει για τρία αποτελέσματα ώστε να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στη φάση των "16" του Champions League.

Η ΠΡΩΤΗ... ΨΥΧΡΑΣΙΑ

Το αποτέλεσμα δεν ήρθε, ο Ολυμπιακός δεν συνέχισε στη διοργάνωση και κάπου εκεί άρχισαν οι τριγμοί για τον Πορτογάλο προπονητή. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από εκείνη την αναμέτρηση και με την απογοήτευση να ξεχειλίζει στις τάξεις των Πειραιωτών, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τον 38χρονο τεχνικό όπου έγινε συζήτηση για τα αίτια της αποτυχίας, ενώ του εκφράστηκε δυσαρέσκεια, παρά το γεγονός πως ο ίδιος ο Σίλβα θεωρούσε ότι στο συγκεκριμένο ματς ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Κάπου εκεί μπήκε για πρώτη φορά το... μικρόβιο Βίκτορ Σάντσερ. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που οι διοικούντες τον Ολυμπιακό σκέφτηκαν την περίπτωση του Ισπανού προπονητή, αλλά δεν προχώρησαν το θέμα. Ουσιαστικά δεν το προχώρησαν, δίνοντας νέο ραντεβού για το καλοκαίρι κι αφού πρώτα ολοκληρωθεί η σεζόν και γίνει η τελική σούμα για τον Σίλβα.

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ

Ο Ολυμπιακός προχώρησε, ήρθε η κατραπακιά από την Άντερλεχτ, η άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος με ρεκόρ, αλλά και η απώλεια του Κυπέλλου από την ΑΕΚ και κάπου εκεί η... ψυχρασία, που έλεγε και ο Χατζηχρήστος, άρχισε να γιγαντώνεται. Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε, πριν από τον τελικό με την Ένωση, να γίνει συνάντηση με τη διοίκηση ώστε να καταστρωθεί το μεταγραφικό πλάνο για τη νέα σεζόν.

Ο ΦΟΥΣΤΕΡ

Ο Σίλβα πήγαινε με συγκεκριμένες προτάσεις για ποδοσφαιριστές και θέσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε θετική εισήγηση για Καμπιάσο, Φουστέρ και Τσόρι Ντομίνγκες, θεωρώντας ότι οι τρεις καλό είναι να παραμείνουν για να υπάρχει ένας κορμός "παλιών" από την περσινή ομάδα τη νέα σεζόν. Παράλληλα, ο Σίλβα ήθελε να μάθει τι θα γίνει και με την περίπτωση του Μαζουακού, ενώ είχε εκφράσει την επιθυμία του να προωθήσει περισσότερο τον νεαρό Τσιμίκα.

Σε αυτά προσθέστε και τη ρήξη λόγω Γιαννιώτα, με τη διοίκηση να θεωρεί αδικημένο τον ποδοσφαιριστή.

Απάντηση δεν πήρε, ραντεβού δεν έγινε, ο τελικός διεξήχθη με τα γνωστά αποτελέσματα και ο Μάρκο Σίλβα συνέχισε να περιμένει. Το... κερασάκι στην τούρτα ήταν η γνωστοποίηση του τέλους της συνεργασίας με τον Νταβίδ Φουστέρ που προκάλεσε ερωτήματα στον Πορτογάλο, ο οποίος ενημερώθηκε πως πρόκειται για απόφαση της διοίκησης.

Ήρθε και η περίπτωση του Γεωργάτου και... έδωσε το γλυκό. Κάπου εκεί ο 38χρονος τεχνικός κατάλαβε ότι δεν τον σηκώνει το κλίμα. Συνειδητοποίησε ότι το κλίμα διαταράχθηκε και ουσιαστικά άρχισε να μετρά αντίστροφα για το τέλος. Είδε ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη και ήρθε η Πέμπτη για να επισημοποιηθεί ένα "διαζύγιο", το οποίο όπως φαινόταν καιρό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ποιοι χάρηκαν και ποιοι λυπήθηκαν με την αποχώρηση Σίλβα

Η ρήξη με Σίλβα για Γιαννιώτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK