H ειδική προπόνηση και το μήνυμα του Εμενίκε

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Εμάνουελ Εμενίκε, συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Ιταλία μαζί με τον σπουδαίο γιατρό, Μαουρίλιο Μαρκάτσι προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Τι μήνυμα έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο instagram (VIDEO).

H ειδική προπόνηση και το μήνυμα του Εμενίκε

Τις υπηρεσίες του Εμάνουελ Εμενίκε θα στερηθεί για λίγο καιρό ακόμη ο Τάκης Λεμονής. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ιταλία και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάσταση στην κλινική του διάσημου Ιταλού ορθοπεδικού, Μαουρίλιο Μαρκάτσι.

H ειδική προπόνηση και το μήνυμα του Εμενίκε

Οι άνθρωποι της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ αποφάσισαν να στείλουν τον Νιγηριανό φορ σε ένα από τα καλύτερα κέντρα αποκατάστασης, το οποίο μάλιστα στο παρελθόν έχουν επιλέξει κι άλλοι γνωστοί ποδοσφαιριστές όπως ο Ρομπέρτο Μπάτζιο, γνώριμοι των ελληνικών γηπέδων όπως οι Κώστας Μήτρογλου και ο Σεμπάστιαν Λέτο, αλλά και άλλοι διάσημοι εκτός ποδοσφαίρου, όπως η Λάιζα Μινέλι (διάσημη ηθοποιός).

Πάντως ο ίδιος ο Εμενίκε ανέβασε video στο λογαριασμό του στο instagram γράφοντας "θα επιστρέψω δυνατότερος", δείχνοντας πως παρά τις... δυσκολίες που περνάει δίπλα στον διάσημο γιατρό (όπως θα δείτε στο video), το μόνο που σκέφτεται είναι να γυρίσει στην Ελλάδα και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί ότι ο Νιγηριανός φορ των "ερυθρόλευκος" είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, οι οποίες βέβαια δεν θα τον κρατήσουν για πολύ μακριά από τα γήπεδα.

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK