Η έκπληξη του Σφαιρόπουλου στον Ντούντα

Ποιος αλήθεια περίμενε αυτό που έκανε ο νυν κόουτς του Ολυμπιακού για να τιμήσει τον πρώην;

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον τρόπο που... έπρεπε έκλεισε ο αγώνας του Ολυμπιακού εναντίον των Ντούσαν Ίβκοβιτς All Stars με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να είναι ο… εμπνευστής και δράστης της κίνησης που σήκωσε άπαντες από τη θέση τους.

Ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα και κατά τη διάρκεια ενός τάιμ-άουτ ο Σφαιρόπουλος κινήθηκε προς τον πάγκο των All Stars, πήρε τον "Ντούντα" από το χέρι και τον οδήγησε στον πάγκο του Ολυμπιακού για να δώσει για τελευταία φορά οδηγίες!

Ο Ντούντα δεν περίμενε αυτή την έκπληξη και ήταν εμφανώς συγκινημένος πηγαίνοντας στον πάγκο του… Ολυμπιακού του, ενώ 7.000 άτομα τον αποθέωναν όρθιοι φωνάζοντας συνθήματα με το όνομά του.

Οδηγίες πάντως δεν έδωσε, αφού κάτι είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού και όλοι ξεκαρδίστηκαν στα γέλια.

Ο αγώνας μάλιστα... διακόπηκε 28 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με τους παίκτες των δύο ομάδων να μαζεύονται στο παρκέ και να αποθεώνουν με τη σειρά τους τον "Ντούντα" ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης του έδωσε τη μπάλα του ματς για ενθύμιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK