Η πρόταση γάμου του Πρίντεζη είχε την πιο γλυκιά βρισιά!

Θα το πάρει το κορίτσι ο Γιώργος Πρίντεζης και μαζί θα δημιουργήσουν οικογένεια, αφού ούτως ή άλλως περιμένουν το πρώτο παιδί τους!

Η πρόταση γάμου του Πρίντεζη είχε την πιο γλυκιά βρισιά!

Το τελετουργικό εκτελέστηκε κατά γράμμα. Ο Γιώργος Πρίντεζης κάλεσε την ολόδική του Στέλλα on stage, έβγαλε το λευκό κουτάκι με το δαχτυλίδι και της πρότεινε να παντρευτούν με παπά (δεν ξέρουμε) και με κουμπάρο (σίγουρα)!

Η... λίγων δευτερολέπτων καθυστέρηση στην απάντηση της συντρόφου του έκαναν τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού να... ιδρώσει και δεν ήταν κάτι που προκάλεσε ο καύσωνας, το άγχος της στιγμής ή τα ένα-δυο ποτηράκια που είχε πιει. Μάλιστα δια μικροφώνου την προειδοποίησε πως " αν πεις όχι, τη... γαμ@@@με, να το ξέρεις. Όλα αυτά πάνε χαμένα"!

Μπροστά όμως στον κίνδυνο να τον κοροϊδεύουν μια για πάντα τα φιλαράκια του, κυρίως δε ο Κώστας Παπανικολάου που έκανε την περισσότερη καζούρα από κάτω, η Στέλλα είπε το μεγάλο "ναι". Ένα "ναι" που ανακούφισε τον Γιώργο, φάνηκε στο γλυκό φιλί και στη μεγάλη αγκαλιά του, κι έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς στην ομήγυρη!

Των ισχυρών δεσμεύσεων χρόνια τώρα ο Πρίντεζης, ούτε τρεις εβδομάδες πέρασαν απ' όταν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό!

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK