Η... ροκ επιλογή του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή

Αν ο Σέλσο Μπόρχες έρθει στον Ολυμπιακό, δεν θα χρειαστεί να τον... ψάχνουν στα μπουζούκια της παραλιακής. Αλλού θα συχνάζει ο Κοσταρικανός μέσος που έχει ξεχωρίσει μεταξύ άλλων μέσων που έχουν προταθεί και εξετάζονται για να μην εγκλωβιστούν οι ερυθρόλευκοι στην περίπτωση του Κουντέ.

Η... ροκ επιλογή του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή

Τον Σέλσο Μπόρχες τον έχεις ακουστά. Κοσταρικάνος διεθνής χαφ με τριψήφιο αριθμό συμμετοχών κι εκείνος που με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε έγινε εφιάλτης στα όνειρα όλων των Ελλήνων για πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είναι γνωστή επίσης η ιστορία του με τη εμφάνιση - ρεπλίκα που δανείστηκε από οπαδό προκειμένου ν' αγωνιστεί σε παιχνίδι της ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Αυτό που δεν γνωρίζεις για τον 30χρονο κεντρικό μέσο, ο οποίος έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, είναι στη λίστα του Μαρτίνς, και εξετάζεται σοβαρά, αν δεν προχωρήσει του Πιέρ Κουντέ, είναι τα κρυφά χαρίσματά του.

Ας αρχίσουμε από τις γλώσσες. Μιλάει απταίστως τέσσερις, αφού ο πατέρας του είναι Βραζιλιάνος (πορτογαλικά), αυτός γεννήθηκε στην Κόστα Ρίκα (ισπανικά) και από τα 19 του παίζει μπάλα εκτός συνόρων μαθαίνοντας αγγλικά και σουηδικά! Δεν είναι τυχαίο πως χαρακτηρίζεται ως "εγκέφαλος" στη μεσαία γραμμή, ένας χαρισματικός χαφ με καθαρή σκέψη και διάβασμα των φάσεων.

Το στοιχείο πάντως που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η αγάπη του για τη μουσική. Πιστός φαν της hard rock και της metal, άρχισε να παίζει από μικρός πιάνο και κατέληξε να γίνει ντράμερ ερασιτεχνικού συγκροτήματος.

Μάλιστα πριν από ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 2017, έπαιξε σε συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώθηκε στο Hard Rock Cafe του Σαν Χοσέ, παίζοντας δημοφιλείς επιτυχίες των των Nirvana, Metallica και Guns 'n Roses!

Αν ψάξεις πάντως για τ' αγαπημένα του συγκροτήματα, θα διαπιστώσεις πως λατρεύει Slipknot, Dream Theater και Killswitch Engage. Πιστός δηλαδή στην αμερικανική σκηνή της metal μουσικής.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο έπαιξε τρία 90λεπτα και το συμβόλαιό του με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια λήγει του χρόνου το καλοκαίρι. Δεν θέλει όμως να συνεχίσει σε μια ομάδα της β' κατηγορίας και σύμφωνα με το transfermarkt κοστολογείται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

ΓΖ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK