Η στοργική αγκαλιά του Πάρντο στον Ανδρούτσο

Ο Φελίπε Πάρντο έχασε ένα μοναδικό τετ α τετ για να χριστεί σκόρερ κόντρα στον Λεβαδειακό όμως λίγα λεπτά αργότερα "έκλεψε την παράσταση" αγκαλιαζοντας θερμά συμπαίκτη του.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Φελίπε Πάρντο και Θανάσης Ανδρούτσος ήταν οι δύο πρώτες αλλαγές του Πάουλο Μπέντο στο ματς με τον Λεβαδειακό (ο πρώτος μπήκε στο 72' αντί του Ελιουνούσι και ο δεύτερος στο 74' αντί του Μάρτινς) και είναι εντυπωσιακό πως αμφότεροι ήταν οι πρωταγωνιστές προς το φινάλε του ματς έστω και αν ουδείς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η πρώτη φάση που τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα ήταν στο 88', με τον Κολομβιανό να διασχίζει με κούρσα το μισό γήπεδο και να βγαίνει απέναντι στον Ναμάσκο αλλά να έχει λανθασμένη επιλογή: επέλεξε να πάρει μόνος του την προσπάθεια και να μην δώσει πάσα στον αμαρκάριστο Ανδρούτσο που ήταν δίπλα του και σε καλύτερη θέση για γκολ, με το αποτέλεσμα να είναι να αποκρούσει με το πόδι ο γκολκίπερ των Βοιωτών.

Δύο λεπτά αργότερα οι δύο παίκτες βρέθηκαν και πάλι κοντά, μετά από πρωτοβουλία του Πάρντο. Ο Κολομβιανός άσος αντιλήφθηκε το λάθος του στην προηγούμενη φάση και έσπευσε να "παρηγορήσει" τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, δίνοντάς του μία στοργική αγκαλιά και ζητώντας του ουσιαστικά συγγνώμη που δεν του έδωσε την πάσα για να γίνει το 5-0 για τους Πειραιώτες.

Β.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK