ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Ούτε στοχοποιήσαμε ούτε απαγορεύσαμε..."

Απάντηση στην απάντηση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός σε ό,τι έχει να κάνει στις σχέσεις της με τη NOVA.

Μέσω επιστολής που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στα λεγόμενα της Forthnet για επικίνδυνη πολιτική απαγορεύσεων έναντι των δημοσιογράφων της.

Οι "ερυθρόλευκοι" αρνήθηκαν ότι έχουν στοχοποιήσει οποιονδήποτε και την κατήγγειλαν για παρελκυστικές πρακτικές.

"Κύριοι,

Με έκπληξη λάβαμε την από 26.10.2015 επιστολή σας, με την οποία υπεκφεύγετε και πάλι των σοβαρών ευθυνών σας για τον προκλητικό τρόπο αναμετάδοσης των αγώνων μπάσκετ του Ολυμπιακού από το συνδρομητικό κανάλι NOVASPORTS.

Άλλωστε, αντίθετα με όσα όψιμα διατείνεσθε, εσείς επιλέξατε να δημοσιοποιήσετε αυτούσια την αρχική από 22.10.2015 επιστολή σας προς την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, "θυματοποιώντας"  με προσχηματικό τρόπο  τους δημοσιογράφους του καναλιού σας. Το ίδιο δε πράξατε και με την τελευταία επιστολή σας, συνεχίζοντας τις δημόσιες προκλήσεις σε βάρος της ομάδας μας.

Από την πλευρά μας, είναι σαφές ότι ουδέποτε επιδιώξαμε να στοχοποιήσουμε τους δημοσιογράφους ή προχωρήσαμε σε παρωχημένες τακτικές "απαγορεύσεων" - όπως επίσης όψιμα διατείνεσθε -, αλλά επισημάναμε την ανάγκη αντικειμενικής ενημέρωσης, η οποία αποτελεί καθήκον της διοίκησης έναντι των συνδρομητών του καναλιού σας.

Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε να σταματήσετε τις παρελκυστικές πρακτικές σας και να μεριμνήσετε για την ουσιαστική και ορθή ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, όπως οφείλετε.

Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές.

ΚΑΕ Ολυμπιακός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Μας αντιμετωπίζετε σαν ξένη ομάδα"