Και όμως, η μεταγραφή του Μιραλάς πήγε να χαλάσει...

Πριν η επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς ανακοινωθεί και προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, είχε προηγηθεί διαπραγμάτευση κατά την οποία λίγο έλειψε όλα να τιναχθούν στον αέρα. Η διαφορά και η παρέμβαση που αποδείχθηκε καταλυτική.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παρά το γεγονός ότι Ολυμπιακός και Μιραλάς ήθελαν σφόδρα να συνεργαστούν εκ νέου, η διαπραγμάτευση των "ερυθρόλευκων" με την Εβερτον δεν ήταν περίπατος στο δάσος. Κάθε άλλο μάλιστα καθώς οι Αγγλοι πούλησαν πολύ ακριβά το τομάρι τους στο τραπέζι των συνομιλιών.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες λίγο έλειψε το Σάββατο το απόγευμα στην Αγγλία αυτή η μεγάλη μεταγραφή να τιναχθεί στον αέρα καθώς υπήρξε σαφής και σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων για λεπτομέρειες διόλους ευκαταφρόνητες.

Οι διαφωνίες όμως δεν έκαμψαν τα δύο μέρα που παρέμειναν στη διαπραγμάτευση και αναζήτησαν τους τρόπους να γεφυρώσουν το (οικονομικό) χάσμα τους.

Εκεί μέτρησε η μεγάλη επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να ντύσει στα "ερυθρόλευκα" για δεύτερη φορά τον Μιραλάς, όχι μόνο για αποκλειστικά αγωνιστικούς λόγους. Ηξερε καλά ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού ότι η εν λόγω κίνηση του τονίζει το πρεστίζ και του αυξάνει το κύρος.

Τελικώς ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός που πήρε την πρωτοβουλία και μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις κάλυψε τη διαφορά που είχε απομείνει. Τουτέστιν η μεταγραφή στοίχισε περισσότερα από αυτά που είχαν υπολογίσει στον Ολυμπιακό ή, κατά έγκυρες πηγές, έγινε πολύ μεγάλη υπέρβαση για τα ελληνικά δεδομένα.

Προς το βράδυ οι δύο πλευρές τα βρήκαν οριστικά και έτσι διέρρευσαν προς τα έξω την τελική συμφωνία τους.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK