Καραπαπάς: "Τέρμα τα παραμυθάκια"

Με ένα καυστικό post στον λογαριασμό του στο facebook, o Κώστας Καραπαπάς σχολίασε την απολογία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Τρίτη (28/7).

Λίγες ώρες μετά από την αρνητική για τον Δημήτρη Μελισσανίδη απόφαση της ΕΕΑ, ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ με μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

"Οι αντικειμενικοί δεν κατάλαβαν ή έκαναν ότι δεν κατάλαβαν τι έγινε σήμερα στην ΕΕΑ; Η "παρεούλα" των περίεργων που έχει μοιράσει copy paste το τι κουτσαβακισμούς έκανε αυτός που πήγε να απολογηθεί, θα γράψει τι σημαίνει η απόφαση; Ή είναι ακόμα σοκαρισμένοι από την απόφαση, όπως ένας που έτρεμε η φωνή του στο ραδιόφωνο;

Ή έχουν... οίστρο μόνο όταν γράφουν για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ; Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σας έχει πάρει χαμπάρι... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ!

ΥΓ.: Πριν λίγο καιρό, σε ένα ραδιόφωνο, είχα πει για το φορολογικό ζήτημα του Σισέ. Έχω κρατήσει τα δημοσιεύματα των παπαγάλων (που φυσικά με αφόριζαν και υποστήριζαν ότι αυτά είναι ψέματα) και σκέφτομαι να τα βγάλω τώρα που ο κύριος αυτός δήλωσε ότι θα πήγαινε... φυλακή αν γύριζε στην Ελλάδα αφού η πρώην ομάδα του δεν πλήρωνε τους φόρους που του αναλογούσαν...", έγραψε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμη:

Αρνητική για τον Μελισσανίδη η απόφαση της ΕΕΑ