Υποψήφιος και ο Τζέισον Μαξίελ για τον Ολυμπιακό

Η διορία της Euroleague για αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων εκπνέει και ο Ολυμπιακός "τρέχει" να προλάβει, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται για την απόκτηση του Τζέισον Μαξίελ.

Charlotte Hornets' Jason Maxiell (54) grabs a rebound over Indiana Pacers' Luis Scola (4) during the first half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Sunday, Feb. 8, 2015. (AP Photo/Chuck Burton)
Charlotte Hornets' Jason Maxiell (54) grabs a rebound over Indiana Pacers' Luis Scola (4) during the first half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Sunday, Feb. 8, 2015. (AP Photo/Chuck Burton) AP

Η διορία του Ολυμπιακού για να δηλώσει παίκτη στη Euroleague εκπνέει το απόγευμα της Τετάρτης (24/2) και μετά τη διπλή άρνηση της Άνκαρα για τον Φρανκ Έλεγκαρ, οι "ερυθρόλευκοι" στρέφουν πλέον το βλέμμα τους αλλού. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Πειραιώτες εξετάζουν την απόκτηση ενός παίκτη που θα ενισχύσει την front line της ομάδας.

Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ έχει ύψος 2.01, αποφοίτησε από το κολέγιο του Σινσινάτι το 2005 και στη συνέχεια έχει ντραφτ στον Α' γύρο στο Νο26 της διαδικασίας από τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Αγωνίστηκε για 10 χρόνια στο μαγικό κόσμο του NBA (Πίστονς, Μάτζικ, Χόρνετς) και τη φετινή σεζόν βρέθηκε στην Κίνα για λογαριασμό της Τιανγίν Ρονγκάνγκ, από την οποία έμεινε ελεύθερος στις αρχές Φεβρουαρίου, αφού η ομάδα δεν προκρίθηκε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε πως είναι δεκάδες τα ονόματα που καταφθάνουν στα γραφεία, οι άνθρωποι της ομάδας τα εξετάζουν προσεκτικά και αν βρεθεί αυτός που θα καλύψει τα θέλω του Σφαιρόπουλου τότε θα αποκτηθεί. Αν αυτός θα είναι ο Μαξίελ, ή κάποια άλλη... έκπληξη, θα δείξει.

Δείτε VIDEOS

News 24/7

24MEDIA NETWORK