Κολλημένος με θρύλο και Ferrari ο Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς έχει δυο... αγάπες. Τον Ολυμπιακό και τα ακριβά αυτοκίνητα. Μάλλον... ψέματα, έχει άλλη μία που συνδύασε ανεβάζοντας φωτογραφία μέσα από τη Ferrari του και στέλνοντας μήνυμα... παραμονής.

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
mirallas EUROKINISSI SPORTS

Ολυμπιακός ( συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης) και Μιραλάς έδωσαν μάχη το καλοκαίρι για να συνεργαστούν ξανά. Τελικά αυτό δεν συνέβη τότε, αλλά έγινε πραγματικότητα λίγους μήνες αργότερα. Ο Βέλγος φόρεσε ξανά τα ερυθρόλευκα με τη μορφή δανεισμού τον Γενάρη και πλέον μένει να δούμε αν το καλοκαίρι θα έχουμε και επίσημο... γάμο.

Η Έβερτον βέβαια δεν έχει σκοπό να δώσει ξανά δανεικό τον 31χρονο επιθετικό, ζητώντας, σύμφωνα με τους Άγγλους, "κασέρι" τα χρήματα της μεταγραφής του. Ένα ποσό που για τα νέα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μοιάζει... απαγορευτικό ( άνω των 5.000.000€).

Πάντως, ο Κέβιν Μιραλάς όπου σταθεί και όπου βρεθεί στέλνει μηνύματα παραμονής. Στο τελευταίο του ποστάρισμα στο Instagram, ανέβασε φωτογραφία μέσα από την Ferrari του, με έναν καφέ σε ποτήρι του Ολυμπιακού με τα τέσσερα αστέρια (για τα 44 πρωταθλήματα) από πάνω.

Θέλει να μείνει και το... φωνάζει ο Βέλγος.

Κολλημένος με θρύλο και Ferrari ο Μιραλάς

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK