Ληστεία Αλά Ιταλικά στο σπίτι του Τσόρι

ΤΟΝ ΕΓΔΥΣΑΝ! Σε μια άκρως επαγγελματική δουλειά που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα από τις κινηματογραφικές διαρρήξεις, άγνωστοι μπήκαν και έφυγαν σαν κύριοι στο σπίτι του Τσόρι Ντομίνγκες και τα... σήκωσαν όλα: από χρήματα και χρυσαφικά μέχρι πανάκριβα ρούχα.

Ληστεία Αλά Ιταλικά στο σπίτι του Τσόρι

Όλα τα... είχε ο Τσόρι Ντομίνγκες τον τελευταίο καιρό, η... διάρρηξη του έλειπε. Ο άσος του Ολυμπιακού που λόγω Πάουλο Μπέντο δεν περνάει αγωνιστικά και τις καλύτερες ημέρες του στην ομάδα (σπάνια παίζει ενώ πλέον μένει και εκτός αποστολών), όταν επέστρεψε βράδυ της Τρίτης στην μονοκατοικία του στη περιοχή της Βούλας αντιλήφθηκε πως είχε πέσει θύμα... κλοπής από επαγγελματίες του είδους!

Κι αυτό αφού δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης πουθενά, οι διαρρήκτες (ήταν τουλάχιστον τρεις σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές) κινήθηκαν λες και ήταν το...σπίτι τους (γνώριζαν από το που ήταν εγκατεστημένος ο συναγερμός για να τον απενεργοποιήσουν με την μέθοδο του "πνιγμού" μέσα σε κουβά με νερό μέχρι και τα σημεία που υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος) ενώ προφανώς γνώριζαν ότι εντός της οικίας του Αργεντινού υπήρχε άφθονη... λεία , από μετρητά μέχρι κοσμήματα αξίας!!

Μάλιστα έβαλαν χέρι μέχρι και στην ακριβή γκαρνταρόμπα του Τσόρι. Απόδειξη πως οι κλέφτες γνώριζαν άριστα ποιος κατοικεί στην οδό Σπερχειού στη Βούλα αλλά και τι μπορούσαν να αρπάξουν!!

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο, όταν πια είχαν ειδοποιηθεί από τον Ντομίνγκες, διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της μονοκατοικίας, παράθυρα, μπαλκονόπορτες αλλά και στην κεντρική πόρτα, δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης. Άρα οι διαρρήκτες είχαν στην κατοχή τους είτε "πασπαρτού", είτε αντικλείδι για την πόρτα ασφαλείας της μονοκατοικίας του ποδοσφαιριστή!!

Όπως διαπιστώθηκε από την επιτόπια έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, οι κακοποιοί μπήκαν στο περίβολο της μονοκατοικίας το βράδυ λίγο μετά τις εννιά κι ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκες βρισκόταν στην προπόνηση του Ολυμπιακού (μάλλον κι αυτό το γνώριζαν). Ερεύνησαν τους χώρους και τελικά άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα μεγάλης αξίας, αλλά και τα περισσότερα ρούχα από την γκαρνταρόμπα του γνωστού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και διέφευγαν σαν κύριοι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK