Με δύο Μιραλάς στο "Καραϊσκάκης" κόντρα σε Παναιτωλικό!

Στο τελευταίο του φετινό εντός έδρας παιχνίδι, ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί στο χορτάρι του "Καραϊσκάκης" όχι με έναν αλλά με δύο... Μιραλάς! Διαβάστε και θα καταλάβετε!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ματς με το οποίο ο Ολυμπιακός ρίχνει την αυλαία τη φετινή σεζόν όσον αφορά στις υποχρεώσεις του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα είναι ιδιαίτερο για τον Κέβιν Μιραλάς.

Και αυτό γιατί δεν θα εμφανιστεί.. σόλο στο φαληρικό γήπεδο αλλά θα έχει δίπλα του τον γιο του, Χουάν, με τον Βέλγο διεθνή φορ να το κανονίζει ώστε να πάρει γεύση ο μικρός από το ποδοσφαιρικό σπίτι του πατέρα του.

Πώς θα είναι μαζί; Όταν μπει στον αγωνιστικό χώρο, στην είσοδο των ομάδων πριν τη σέντρα του αγώνα, θα τον πάρει από το χέρι έχοντας φορέσει στον Χουάν την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα, με τον Μιραλάς να τον έχει μαζί του είτε είναι βασικός είτε στον πάγκο.

Παίζει άλλωστε ρόλο και το συναισθηματικό του πράγματος αφού πρόκειται για το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν, με τα σενάρια όσον αφορά στο μέλλον του να είναι συγχεχυμένα. Ο ίδιος πάντως θέλει πολύ να ανανεώσει την παραμονή του τον Ολυμπιακό και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να εξαντλήσει τα περιθώρια για να μείνει στους Πειραιώτες.

To αν αυτό ειναι αρκετό για να μείνει κάτοικος Super League Σουρωτή τη σεζον 2018-19 ή θα επιστρέψει στην Έβερτον και στην Premier League, θα το ξέρουμε πολύ σύντομα...

ΓΕΩ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK