Με τα μούτρα στη δουλειά ο Μαρτίνς!

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να μάθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον Ολυμπιακό και τις "σταθερές" του. Δεν είναι άρα να απορεί κανείς γιατί συνομίλησε επί μακρόν με τους Κόντη και Μοδέστο στου Ρέντη.

Με τα μούτρα στη δουλειά ο Μαρτίνς!

Μπορεί η κύρια αιτία της επίσκεψης του Πέδρο Μαρτίνς στις εγκαταστάσεις του Ρέντη να ήταν ο αγώνας της Κ-17 του Ολυμπιακού με την αντίστοιχει του Λεβαδειακού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Πορτογάλος άφησε τις ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Μετά το ματς ο νέος προπονητής των "ερυθρόλευκων" είχε συνομιλία, περίπου δύο ωρών, με τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας Χρήστο Κόντη ο οποίος έχει να αναλάβει το καθήκον να εντάξει ομαλά τον Μαρτίνς στην κόκκινη πραγματικότητά παρέχοντάς του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Συνεργασία ο Μαρτίνς είχε και με τον Φρανσουά Μοδέστο ο οποίος είναι από τους πλέον παλιούς στην ομάδα και ξέρει άριστα πρόσωπα και πράγματα εντός των τειχών.

Γενικά, ο Πορτογάλος έχει πάρει πολύ ζεστά το ρόλο του και δείχνει να θέληση να αφήσει άμεσα το δικό του αποτύπωμα έστω και αν τυπικά θα αναλάβει μετά το τέλος της σεζόν.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK