Με τις... ευλογίες του Σκίμπε στην Λεβερκούζεν ο Ρέτσος

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ρωτήθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον Παναγιώτη Ρέτσο, λέγοντας τα καλύτερα για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού. "Θα πετύχει στην Μπουντεσλίγκα", δήλωσε στην Bild.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ / WORLD CUP PRELIMINARY / GREECE - ESTONIA ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport
retsos EUROKINISSI SPORTS

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η μεταγραφή-ρεκόρ του Παναγιώτη Ρέτσου στην Λεβερκούζεν, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 22.000.000€ και ίσως μάλιστα να τα ξεπερνάει!

Προτού πάρουν την τελική τους απόφαση οι Γερμανοί, πήραν τη γνώμη ενός συμπατριώτη τους ο οποίος ασχολείται με τη χώρα μας. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος γνωρίζει τον Ρέτσο από την εθνική ομάδα.

"Ο Ρούντι Φέλερ με ρώτησε πριν λίγες εβδομάδες και του έδωσα την συγκατάθεση μου", είπε αρχικά στην Bild ο Σκίμπε και συνέχισε:

"Είμαι σίγουρος πως θα πετύχει στην Μπάγερ και την Μπουντεσλίγκα. Ο Παναγιώτης είναι ισορροπημένος ποδοσφαιριστής. Δυνατός με το κεφάλι, καλός με τη μπάλα στα πόδια και τη μεταφορά της. Στον Ολυμπιακό πάντα είχε υψηλή απόδοση στην άμυνα".

Για το γεγονός πως τον έβαλε δεξιά με την Εσθονία, είπε:

"Κόντρα στην Εσθονία έπαιξε δεξιά και τα πήγε πολύ καλά κόντρα στον αντίπαλο επιθετικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK