Μεταγραφική... καψούρα του Ολυμπιακού έμεινε ελεύθερος!

Επιθετικός που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2016 και το όνομα του θα προκαλούσε... αίσθηση, έμεινε ελεύθερος πριν λίγες ημέρες και παραμένει... διαθέσιμος ακόμα! Διαβάστε ποιος είναι.

Brazil's Internacional Nilmar celebrates after scoring a goal during a Copa Libertadores soccer match against Chile's Universidad de Chile, in Santiago, Chile, Thursday, April 16, 2015. (AP Photo/Luis Hidalgo)
nilmar AP IMAGES

Το καλοκαίρι του 2016 ήταν... καυτό για τον Ολυμπιακό. Με τους Άλαν Πουλίδο, Χόρχε Μπενίτεθ, Δημήτρη Διαμαντάκο, Μπεν, Μάικλ Ολαϊτάν, Μάρκο Σέποβιτς και Τάσο Καραμάνο να αποτελούν παρελθόν με τον ένα ( πώληση) ή τον άλλο ( δανεισμό) τρόπο, η γραμμή κρούσης έμεινε... ορφανή.

Το όνομα που βρέθηκε στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού για την επίθεση δεν ήταν άλλο από τους Νιλμάρ. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος στράικερ είχε ( και έχει ακόμα φυσικά) την ποιότητα και την αξία για να κάνει τη διαφορά στην Super League Σουρωτή και η αλήθεια είναι πως βρέθηκε μία ανάσα από το να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τελικά η Αλ Νασρ, με την οποία είχε οικονομικές διαφορές ο ποδοσφαιριστής, τράβηξε την υπόθεση στα άκρα και ο Βραζιλιάνος τους... ξέμεινε, έχοντας πραγματοποιήσει τη σεζόν 2015-16 με την ομάδα από το Ντουμπάι 38 συμμετοχές με 16 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και τελικά απέκτησε τον Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος βέβαια δεν δικαίωσε ποτέ το σπουδαίο του όνομα στην Ελλάδα και αποχώρησε με μόλις 3 γκολ απολογισμό.

Έτσι φτάσαμε στο καλοκαίρι του 2017. Ο Νιλμάρ επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σάντος, από την οποία έμεινε ελεύθερος τον Δεκέμβριο μετρώντας μόλις 2 συμμετοχές! Στα 33 του χρόνια λοιπόν αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Λέτε να διαβάσουμε νέα σενάρια για τον Ολυμπιακό τον Γενάρη; Μην ξεχνάμε πως αποτέλεσε μεταγραφική... καψούρα για τους ανθρώπους των "ερυθρόλευκων" πριν ενάμιση χρόνο, ενώ η ομάδα του Πειραιά αναζητεί και φορ στο "παζάρι" του χειμώνα.

AP Photo/Luis Hidalgo

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK