Mην περιμένετε ν' ανοίξει το στόμα του ο Μαρτίνς!

Ο Πέδρο Μαρτίνς κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό όσο οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό βρίσκονται σε εξέλιξη. Την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα ο Πορτογάλος τεχνικός για τις υπογραφές.

Vitoria head coach Pedro Martins awaits the start of the Europa League group I soccer match between FC Salzburg and Vitoria SC in the Arena in Salzburg, Austria, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Vitoria head coach Pedro Martins awaits the start of the Europa League group I soccer match between FC Salzburg and Vitoria SC in the Arena in Salzburg, Austria, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Διανύουμε αισίως την τρίτη ημέρα που το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς έχει εισβάλλει ορμητικά στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού και όμως, μέχρι στιγμής, ούτε μία δήλωση.

Ο Πορτογάλος, γενικότερα φιλικός προς τον Τύπο, ξέρει ότι στην παρούσα φάση ότι και αν πει μπορεί να χρησιμοποηθεί...εναντίον του καθώς, ειδικά στην Ελλάδα, το παραμικρό παρεξηγείται.

Ο Μαρτίνς δεν είναι κανάς πρωτόβγαλτος στην πιάτσα. Ξέρει τι είδους κλαμπ είναι ο Ολυμπιακός και επίσης γνωρίζει πολύ καλά ότι η εφετινή αποτυχία έχει προκαλέσει εκνευρισμό σε κόσμο και διοίκηση.

Τουτέστιν, σ' αυτήν την περίπτωση ταιριάζει το "τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι".

Ο Μαρτίνς θα κάνει τις πρώτες δηλώσεις του όταν ανακοινωθεί επίσημα από τον Ολυμπιακό κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς θα αφιχθεί στην Αθήνα το αργότερο μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα για να υπογράψει για 1+1 χρόνια στους "ερυθρόλευκους".

Οταν βάλει την...τζίφρα, το στόμα του θα ανοίξει...

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK