Μπαίνουν στην ευθεία Μεριά, Αραό και... έκπληξη!

Το 4-0 από την Γκενκ φέρνει... ενίσχυση. Δεν είναι όμως μόνο ο Τυνήσιος στόπερ και ο Βραζιλιάνος χαφ που απασχολούν τον Ολυμπιακό και επανέρχονται στο προσκήνιο. Υπάρχει τρίτος πόλος, αλλά και όνομα - έκπληξη που δεν έχει διαρρεύσει ακόμη.

Μπαίνουν στην ευθεία Μεριά, Αραό και... έκπληξη!

Το αποτέλεσμα ενός φιλικού αγώνα δεν είναι εύκολο να επηρεάσει το σχεδιασμό μιας ομάδας, ωστόσο, είναι γεγονός ότι το 4-0 από τη Γκενκ χτύπησε "καμπανάκια" και στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης.

Μπορεί ν' αναγνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχασε από μιας σαφώς πιο έτοιμη και δουλεμένη ομάδα, αλλά υπάρχουν και συγκεκριμένες θέσεις που "φωνάζουν" για ενίσχυση εδώ και καιρό. Οπότε κάποια θέματα θα πρέπει να διευθετηθούν το συντομότερο με τον Τυνήσιο στόπερ Γιασίν Μεριά και τον Βραζιλιάνο μέσο Γουίλιαμ Αράο να ξαναμπαίνουν στην... πίστα για την τελική ευθεία.

Ο πρώτος ούτως ή άλλως παρακαλάει να επανέλθει στο "ερυθρόλευκο" κάδρο και πιέζει την ομάδα του, η οποία φέρεται πλέον πιο διαλλακτική και πιο κοντά στα "θέλω" του πειραιώτικου συλλόγου.

Με τον δεύτερο συνεχίζεται η σκληρή πατρίδα πόκερ προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" στο οικονομικό. Είναι προφανές ότι οι επόμενες κινήσεις θα επισπευστούν ώστε ο Πέδρο Μαρτίνς να αποκτήσει τουλάχιστον άλλες δύο ενδεκαδάτες λύσεις ενόψει και των προκριματικών του Europa League που αρχίζουν στις 9 Αυγούστου.

Δεν αποκλείεται να έχουμε εξέλιξη και με το θέμα του εξτρέμ με τον Σέρβο Μάρκοβιτς που ανήκει στη Λίβερπουλ να είναι πάντα ψηλά στη λίστα, ενώ κάποιοι δεν αποκλείουν έκπληξη με κάποιο εξίσου ηχηρό όνομα...

Όπως και να έχει από αύριο Κυριακή (22/7) ανεβαίνει ξανά το θερμόμετρο, όχι μόνο λόγω του καύσωνα.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK