Ο "έρωτας" του Μαρινάκη για τον Καρεμπέ και η εξήγησή του

Ο Κριστιάν Καρεμπέ πήρε την Δευτέρα επισήμως προαγωγή από τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε μία κίνηση που είχε αποφασιστεί εδώ και αρκετό καιρό στις τάξεις της ομάδας. Οι λόγοι της κίνησης.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαρινάκης-Καρεμπέ EUROKINISSI

Η αναβάθμιση του Κριστιάν Καρεμπέ στο ρόλο του αθλητικού διευθυντή δεν ήταν προφανώς μία τυχαία αλλά ούτε και ξαφνική κίνηση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης την είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιους από τους στενούς του συνεργάτες τις προηγούμενες εβδομάδες,. κάτι που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελούσε κοινό μυστικό στις τάξεις της διοίκησης.

Η εξέλιξη που ανέβασε ιδιαίτερα τις μετοχές του Γάλλου στο ερυθρόλευκο χρηματιστήριο ήταν η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς στη θέση του προπονητή. Ο Καρεμπέ χειρίστηκε προσωπικά τη συγκεκριμένη υπόθεση και την έφερε εις πέρας "στοχεύοντας" στον Πορτογάλο προπονητή από τον Σεπτέμβριο κιόλας άσχετα αν το ντιλ έγινε πολλούς μήνες αργότερα.

Με την άνοδο στην ιεραρχία του Γάλλου, πρώην άσου του Ολυμπιακού δεν παρεμβάλλεται έτσι και άλλο πρόσωπο μεταξύ του ιδίου και του νέου προπονητή της ομάδας, γεγονός που αναμένεται να εξασφαλίσει και την καλύτερη δυνατή συνεργασία μεταξύ των δύο.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK