Ο Καμπιάσο είναι Αθήνα και το... φωνάζει

Την ίδια ώρα που τα σενάρια για τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού... οργιάζουν και ήδη έχουμε πολλές αλλαγές με την επιστροφή προσώπων όπως ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Εστέμπαν Καμπιάσο βρίσκεται στην Ελλάδα και σε απόσταση... αναπνοής από τον Πειραιά.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
campiasso EUROKINISSI

Μετά την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στους παίκτες του Ολυμπιακού την Μεγάλη Δευτέρα, είχαμε άμεσα αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα των "ερυθρολεύκων". Οφόε και Σεμπά ειδοποιήθηκαν πως δεν υπολογίζονται, ενώ ο Όσκαρ Γκαρθία παραιτήθηκε από το πόστο του.

Μέχρι το τέλος της περιόδου λοιπόν στον πάγκο του Ολυμπιακού θα έχουμε το δίδυμο Χρήστου Κόντη - Αριέλ Ιμπαγάσα, έως ότου να βρεθεί η κατάλληλη λύση που θα αναλάβει τον... ηλεκτρικό πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο... κολλητός του Ιμπαγάσα και κάτοχος... διπλώματος προπονητικής, Εστέμπαν Καμπιάσο, βρίσκεται στην Ελλάδα και όπως είναι λογικό το όνομα του έχει συνδεθεί με ενδεχόμενη επιστροφή στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ανέβασε και ποστάρισμα στο Instagram όπου πίνει τον καφέ του στο Balux με... εκλεκτή παρέα. Είναι... εδώ και το φωνάζει με λίγα λόγια.

Ο Καμπιάσο είναι Αθήνα και το... φωνάζει

Ο Αργεντινός έχει πολλούς φίλους στην ομάδα, ενώ και η διοίκηση έχει αφήσει ανοιχτή την πόρτα για τον Καμπιάσο, που έδειξε με την παρουσία του στον Πειραιά πως διαθέτει αρχηγικές ικανότητες που λείπουν αυτή την περίοδο από τον Ολυμπιακό.

Ο Καμπιάσο είναι Αθήνα και το... φωνάζει

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK