Ο Καραπαπάς κατήγγειλε Κατσικογιάννη για... ΠΑΟΚ και ο Μάριν κάνει μήνυση

Στον Ολυμπιακό χρεώνουν... άγχος στο διαιτητή του αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη υποστηρίζοντας πως δεν δόθηκαν τέσσερα πέναλτι! Γιατί ήταν έξαλλος ο Μάρκο Μάριν.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
kontoes olympiakos apollon EUROKINISSI

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα στη Ριζούπολη βρήκε έξαλλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Κυρίως για το γεγονός πως ο διαιτητής Κατσικογιάννης δεν τους σεβάστηκε, αρνούμενος -όπως υποστηρίζουν- τέσσερις περιπτώσεις πέναλτι. Ο λόγος; Το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ που έπαιζε την ίδια ώρα με την Ξάνθη. Μάλιστα οι "ερυθρόλευκοι" καταγγέλλουν τον ρέφερι πως έσπρωξε και τραυμάτισε τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος εκνευρισμένος, εξέφρασε την επιθυμία να καταθέσει μήνυμα εις βάρος του.

Χαρακτηριστική ήταν και η τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά.

" Κάθε βδομάδα που περνάει πιστεύουμε ότι αποκλείεται να δούμε μεγαλύτερη ξεφτίλα. Δυστυχώς έχει και παρακάτω! Δεν εξετάζουμε τι κάνει το ποδόσφαιρο και ποιος παίζει καλά ή ποιος μπορεί να παίξει καλύτερα. Αυτό που εξετάζουμε είναι το παραποδόσφαιρο. Αυτοί που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια και έχουν κάνει το ποδόσφαιρο βάλτο, φορώντας τον μανδύα της εξυγίανσης.

Ο σημερινός διαιτητής πνίγηκε από το άγχος, γνωρίζοντας προφανώς ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλό αποτέλεσμα στην αρχή του αγώνα και έκανε αυτά που είδατε όλοι στο γήπεδο. Τέσσερα πέναλτι, δύο από τα οποία θα σφύριζε και ο χειρότερος εχθρός μας. Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ διαιτητή να χτυπάει ποδοσφαιριστή μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Θα κάνουμε όλες τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε.

Χτίζουμε ήδη τον Ολυμπιακό της επόμενης ημέρας, μια ομάδα που θα είναι πολύ καλύτερη και πρέπει όσοι αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο να αποφασίσουν να τελειώνουμε με το παραποδόσφαιρο!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK